Mert Göktuğ isimli üyenin son içerikleri

1. M

Behringer BH60 alınır mı?

ona nasıl bakmam gerekiyor birde a70 harici önerebileceğin kulaklık var mı ? A70 de güzel ama biraz tuzlu
  2. M

aradaki fiyat farkı 2500 tl olduğu için merak ettim
  3. M

Hocam bunun a71 ile arasındaki fark nedir ?
  4. M

Kulakiçi uzun vadede zararlı falan dedi arkadaşlarım bende bu tarz bir kulaküstü stüdyo kulaklığına mı geçsem diye düşünüyordum bundan önce corsair void elite wireless kullanıyordum kz ve ses kartına geçince boğuk ses aldığımı farkettim onun için gaming kulaklık falan düşünmedim hiç.
  5. M

Şu anda umc22 ses kartıyla beraber KZ ZSN Pro X kullanıyorum Behringer bh 60 tarzı bir kulaklığa geçmek istiyorum ama emin olamadım günlük kullanım dizi film müzik ve oyun için kullanacağım sizce alınır mı? Ya da başka bir kulaklık.
  6. M

3000 TL mouse önerisi

Kablosuz almayı düşünüyorum bu fiyatlara alabileceğim en mantıklı mouse hangisi?
  7. M

Connect game güvenilir mi ?

Dareu 950 4K magnezyum almayı düşünüyorum. Site güvenilir mi?
  8. M

1500-2000 TL Civarı mouse önerisi

bu fiyat bandında mouse arıyorum aj159 pro yu bu aralar çok görüyorum ama temudan olduğu için gümrükte kalırmı bir sıkıntı yaşarsam iade sorun olurmu diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ?
  9. M

AJAZZ AJ159 1049 TL Son 9 Adet

Bu fareyi alsam gümrükte kalır mı? İlk defa Temu'dan ürün almış olacağım alırsam ve bir sıkıntı çıkarsa iade etmekte bir sorun yaşar mıyım? Bir de satıcı heijue tongchuang diye bir satıcı güvenilir mi?
  10. M

2K IPS Monitör önerisi

IPS panel 2k monitör almak istiyorum genel olarak video dizi ve oyun için kullanıcam en az 27 mümkünse 32-34 inç almak istiyorum hangi marka modele bakmalıyım ?
  11. M

Samsung LS34BG850SUXUF Smart Odyssey OLED G8 34" ALINIR MI ?

Oled 2k bir monitöre geçiş yapmak istiyorum öveni olduğu kadar şikayet edeni de var kararsız kaldım sizce alınır mı ?
  12. M

1500-2000 tl modem önerisi

Keeentic carrier dsl kullanıyordum şimşek çakması sonucu yandı garanti dışı kaldı fiyatlarıda baya artmış aldığımdan bu yana 1500-2000 tl bandında alabileceğim güzel bir modem önerebilir misiniz ?
  13. M

Google hesabı açamıyorum

Yeni bir tane gmail hesabı açmak istiyorum diğer 2 gmail hesabımı sildim ama hesap açma sırasında telefon numaramı kabul etmiyor ilk mnce bu numara çok kez kullanıldı yazıyordu şimdi bu numara doğrulama için kullanılamaz yazıyor nasıl google hesabı açabilirim ?
  14. M

PC için silikonsuz kulak içi kulaklık önerisi

4-5 yıldır kulak üstü kulaklık kullanıyorum daha rahat etmek açısından kulak içi kulaklığa geçmeyi düşünüyorum. Silikonlu kulak içi kulaklıklar uzun süre kullanımda baş ağrısı yapıyormuş o yüzden silikonlu almayı düşünmüyorum. PC için hangi kulaklığı almalıyım?
  15. M

Iphone 14'ten s24 Ultraya geçilir mi ?

4.5 g yazsa bile o hızı alamıyorsunuz dediler bende vazgeçtim telefonu almaktan
Geri