Mert gül isimli üyenin son içerikleri

1. Mert gül

Hawk Future Pro Nasıl ?

Merhaba herkese Hawk Future Pro almayı düşünüyorum kullanan var mı nasıl bilgilendirirseniz sevinirim. İyi Forumlar.
  2. Mert gül

Bluetooth adaptör İyi mi ?

Merhaba herkese bende şuan markasını modelini bilmediğim bir adaptör var ama çok fazla kopmalar yaşıyorum kulaklıkta yeni bir adaptör almak istiyorum sizce [H3...
  3. Mert gül

Yardım Xiaomi 15 imei attırılıyor mu ?

Merhaba hocam normalde direnç ile kilit kırılıyor ama server kaydı yapılıyor mu bu modele bir bilgim yok telefonculara sorabilirsiniz.
  4. Mert gül

Intel Ultra 5 225F vs Ryzen 5 7500F Hangisi daha iyi

izledim bunu fakat kararsız kaldım fps oyunlarında daha iyi geldi bana ryzen
  5. Mert gül

Intel Ultra 5 225F vs Ryzen 5 7500F Hangisi daha iyi

Merhaba herkese Intel Ultra 5 225F vs Ryzen 5 7500F sizce hangisi daha iyi oyun için ekran kartı : RTX 5060 olacak
  6. Mert gül

🔥İndirim XDrive 15'li Plus Oyuncu Koltuğu Siyah Kumaş Trendyol Plus ile 6950tl + 6 taksit

sizce hangi koltuk iyi exvage deneyen oldu mu 10-13k arasında bir bütçem var önerebileceğiniz bir koltuk var mı (Kumaş)
  7. Mert gül

45K Toplama Bilgisayar Önerisi

Merhaba herkese bana 45k ya toplama bilgisayar önerir misiniz ?
  8. Mert gül

Oyuncu Koltuğu Önerisi ?

Merhaba Herkese Koltuk arıyorum bütçe 9000-13000 TL Arasın önerebileceğiniz bir koltuk var mı yada kullanıp beğendiğiniz.(Kumaş) [H3 id='SIZE3FONTarialEXVEGA+Andromeda+2025+Kuma+Oyuncu+Koltuu+Siyah+koltuu+var+aklmda+sizce+naslFONTSIZE']EXVEGA Andromeda 2025 Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah koltuğu var...
  9. Mert gül

Hyperx Cloud 3 Wireless Ses Ayarı Yardım

steelseries gg yükledim onunla yaptım ama bakıcam hocam dts kaç tl
  10. Mert gül

Dolby 480 tl olmuş hocam Crack yok şuan baktığım kadarıyla
  11. Mert gül

Merhaba herkese Hyperx Cloud 3 wireless kulaklık aldım ve ses ayarı yapmak istiyorum forumda bir kaç kişinin önerdiği uygulama ne yazık ki 480 TL olmuş dolby yerine hangi uygulamayı önerirsiniz ve başka uygulamada kullandığınız bir ayar varsa atarsanız sevinirim. iyi forumlar...
  12. Mert gül

2 bin liraya kulaklık önerisi

eğer indirim bitmedi ise steelseries nova 1p vardı amazonda
  13. Mert gül

Hyper x Cloud 3 Wireless Alınır mI ?

Dolby 600 tl olmuş hocam kulaklığı aldım gelsin bakıcam dolby yerine hangi uygulamayı önerirsiniz
  14. Mert gül

hocam dolby 600 tl olmuş farklı bir uygulama öneriniz var mı ?
  15. Mert gül

peki alınır mı yoksa başka kulaklık mı önerirsiniz
Geri