Mert Kara isimli üyenin son içerikleri

1. M

Çözüldü✓ Monitörümün sol üst kenarında siyah kare bir alan oluştu

Merhaba dostlar kısa öz olsun fotoğrafta ki gibi cs 2 oynarken bir anda bu oluştu bilgisi olan var mı kapatamıyorum
  2. M

Asus monitörümün sağ alt köşesinde anlamlandıramadığım bi siyahlık cıktı

Monitörümün sağ alt köşesinde anlamlandıramadıgım bi şekilde bi kare şekil çıktı kapatamıyorum lütfen yardım eder misiniz.
  3. M

instagram hesabım anlamadıgım bir sekilde senin için önerilenlerde takılıp kaldı

Öncelikle merhaba İnstagram hesabımda ana sayfamı göremiyorum sürekli senin için önerilenlere atıp duruyor mobilden de denedim her türlü platformdan denedim ama sürekli bu göründüğü gibi oluyor başka hesaplarda olmuyor sadece bu hesabımda oluyor acil yardım edin
  4. M

Acil yardım edin bilgisayarımda ki fanlar çok ses çıkarıyor

evet ilk başlarda benimki de öyleydi ama fan hızını ortaya yani turuncuya çekiyorum 5 dk sonra felan yine ses gelmeye başlıyor araştırdım sanırım yağları bitmiş
  5. M

çözümünü bilen yok mu ya aynı sorun varmıs bak arkadasta da yardımcı olucak birisi lazım acil
  6. M

Öncelikle hepinize selam bundan 1.5 yıl once da-sistem 3 ü almıştım hatırlayanlar olacaktır sistemi. son 2 aydır fanlarımdan çok fazla ses gelmeye başladı nedenini anlamadığım bir şekilde çok fazla ses geliyor ilk başta bilgisayar açılırken geliyordu şimdi bilgisayar açık olduğu zamanlar geliyor...
  7. M

Kasamı televizyona bağladım görüntü alamıyorun

Kumandadan giriyorum zaten kasa açılırken windows un mavi amblemi göründükten sonra masaüstüne gelmeden görüntü gidiyor
  8. M

Windows kurulumunu tanıdık bir internet kafede yaptım bu gün driver kuruluydu
  9. M

Evet internet cafede monitöre bağladık görüntü geldi ve üstüne çözünürlüğü yükselttim yinede görüntü gelmedi televizyonda
  10. M

Arkadaşlar öncelikle merhaba, DA sistem 3 aldım monitörüm olmadığı için televizyona bağlıyacaktım HDMI ile monitöre bağladığımda PC açılırken windows un mavi amblebi geldikten sonra ekranın gelmiyor bende internet cafeye kasamı götürüp çözünürlüğümü 1024x1280 den 1920x1080 yaptım ama hala...
  11. M

Da sistem 3 fatura gelmedi

12. M

Elimde bu kağıtlar var faturam gelmedi ne yapabilirim 1600681656 Nasıl yapıcam?
  13. M

Arkadaşlar sistem elime yeni ulaştı faturam yok İrsaliye ve aldığım parçaların ismi olan bir kağıt var nasıl temin ederim
  14. M

Da sistem 3 sistemi gelenler bakabilirmi

Bu akşam saat 18.46 da siparişiniz hazır kargoya verilmesi bekleniyor tarzı bir mail aldım itopyadan Anakarada oturuyorum kargo kaç günde getirir
  15. M

Da sistem 3 kargom ne zaman gelir

Arkadaşlar 7 eylül akşamı saat 22 de verdim siparişimi bugün 10.gün ve 8. İş günü kargoya verilmedi sistemim ne zaman verilir?
Geri