Öyle ama işi iyi bilirsen yüksek alırsın az bilirsen yeni başlamıssan az alırsın askari ücret gibi değil vasıfsız calışarak mesela yüksek almak gibi değil inşaatta
Ben çekingen biriyim biraz 20 yaşındayım inşaat işinde çalışıyorum boya dekorasyon işimi sevmiyorum daha çırak sayılırım geç başladım.bu işe işte sigorta yok işin saati belli değil çoğu zaman sabah 8 akşam 8-9 yemeği evden götürüyorum bu benim için işkence zaten bu dönemde birde 300 TL alıyorum...
Eğer hemen alamayacaksan soğutucu işlemci turbo boostu kapatmanı öneririm bende aynı işlemci var stok fan ile kullanıyorum bazı ayaramalar ile 70 dereceyi geçmiyor ufak da olsa fps düşmesi var ama takmıyorum idare ediyorum şimdilik
Şunu anlamadım diyelim rx 6700xt var 12gbvram var şuan piyasada ki oyunlar ortalama 6-7-8 GB vram yiyor bu oyunlar da zaten ultrada rx6700xt ile 70-80fps veriyor 12gb olması ileride çıkacak oyunlar için hangi avantajı veriyor.
Normalde 14
R5 5600 güzel işlemci önbelleği falan iyi ama çok ısınıyor arkadaşımda var stok fan ile 75-80 dereceyi buluyor oyunda soğutucu kesinlikle şart onun için