Mert YıIdız isimli üyenin son içerikleri

1. M

Zotac Geforce RTX 5070 Solid Oc 12 GB Alınır mı?

bende sana idefix linki atmadan önce satıcı araştırdım kesinlikel güvenilir zaten idefix güvenilir bi site ve satıcınıda ismini araştır güvenilir bi yer
  2. M

Sistemime 2. El Ekran Kartı Önerir Misiniz

hocam 2. elden 13 bin tl civarıan 3080 el geç eğer 1080 p de oyun oynicaksan
  3. M

Yardım Sparkle Intel Arc B580 Luna Alınır mı ?

hocam kesinlikle alınmaz geçen hafta 3080 aldım 11500 tl ye zotac 3 fanlı tertemiz kart canavar gibi 2. elden 3080 kovala daha ucuza
  4. M

Ekran Kartım Isınıyor

iki fanlı bi 3070 ısınması normal öyle termal macunlara girmene gerek yok bende de zotac 3080 var bu attığım termal macunu al ben çok memnun kaldım mx 4 den çok daha güçlü kasanın hava akışına dikkat et mesh bi kasan yoksa yada önden iyi hava almayan bi kasan varsa 2 fanlı bi 3070 serin tutman...
  5. M

Zotac Geforce RTX 5070 Solid Oc 12 GB Alınır mı?

kesinlikle alırınır bende zotac marka 3080 kullanıyorum çok memnunum zotac zaten çok kalitelibi marka soğutmasından kesinlikle pişman olmazsın burda bin tl daha ucuz...
  6. M

İşlemci Darbogazini FPS Sinirlayip Duzeltebilirmiyim?

2k de evet bi tık dar boğaz olur ama takılma olmaz merak etme işlemci soğutunca iyi değilse kesinlikle minimum 4 bakırlı bi hava soğutmaya geç çünkü işlemcin ekran kartına yetişmek için sürekli yüksek yükde çalışıcak ısınıcak ve düzgün soğutamazsan ghz değerini düşürüp dar boğazı daha fazla...
  7. M

Yardım 5080 Aldım Nasıl Test Edeceğim

furmak testine bak HWiNFO64 programından vram sıcaklıklarına bak 70-85 arası sıcaklıklar vramde kabul edilebilri değerler eğer biliyosan msı afterburner üzerinden ufak ufak oc yaparak furmarkda bozulma var mı yok mu diye test edebilirisn oc bilmiyosan denemesenden olur
  8. M

7500x3d 9060xt 16gb 75 Kya Alınır mı Bu Sistem

knk bi fiyat bandında 5070 ve işlemci olarakda min 8700f yada 9600x al gerisi senin keyfine göre
  9. M

Gigabyte RX 5600 XT Windforce Oc Sıcaklık Değerleri

normalin bi tık üstü değerler kullandığın kasanın hava akışı önemlı ve akvaryum tipi kasa kullanıyosan normal sıcaklıklar kullandığın termal macunun k/w değeri çok önemli 10 k/w ve üzeri bi termal macun öneririm gigabytın windforce gerçekden iyi bi seri değil
Geri