Ben hdd kızağı felan beklemiştim olmayınca direk oraya taktım fakat hdd aşırı hareket ediyordu o yüzden forum açma ihtiyacı duydum sonra vida atma yerlerini görünce vida ile sabitledim.
Vento VG05F kasaya sahibim ve kasaya HDD takmak istiyorum fakat kasanın arka kapağını açınca kasada HDD kızağı bulamadım başka türlü mü takacağım yardımcı olursanız sevinirim.
Valorantta amd software den ayarladıgım 1440x1024 ve 1440x1080 çözünürlüklerinde 165hz olan ekranım 160hzye düşüyor fakat valorant ayarlarında 165hz olarak gözüküyor çözunurlık yanında. 1920x1080de böyle bir sorun yok fakat söylediğim çözunurluklerde var yardımcı olursanız sevınırım
Turkcell Superonline kullanıcısıyım ve ilk aldığımda interneti 2.4ghz ve 5ghz olarak 2 farklı ağ vardı fakat bir sorundan dolayı müşteri hizmetlerini aradığımızda birleşti. http://192.168.1.1 dan modem arayüzüne giriş yapıyorum fakat bu ayarı bir türlü bulamadım 2.4ghz de etkin 5ghzde ama ayrı...
Merhabalar. Bilgisayarıma PES 2021 yüklemek istiyorum fakat indirecek bir yer bulamadım oyun steamdan de kalkmış durumda, ne yapabilirim en kötü indirebileceğim crack sitesi önerirseniz sevinirim.