yazılım atmayı dene youtube dan bak yazılımın nasıl atıldığına
1746031784
Görüntü kalitesinden memnunsan sorun yok, ısınma sorunu var mı bilmiyorum. Ben iade ettim ikinci el orjinalini aldım. Bir kaç sayfa önce yazmıştım, fotoğraflarını da ekledim inceleyebilirsin.
evet bu doğru, google lisansı olmayan cihazlarda görüntü kalitesi sınırlıdır. Bunu aşmanın yolu farklı bir program kullanmak. sinetech kanalı var youtube'da bakabilirsin orada kullanabileceğin programlar var.
1744739889
Projectivy Launcher yükle playstoredan bir çok özelleştirmeyi oradan...
Eğer smart projector yazısını görüyorsan sorun yazılımsaldır, yazılım yüklemeyi dene.
1739912454
fiyat aralığın ne
1739912499
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spocky.projengmenu
1739912621
fotoğraf paylaşabilir misin yaptığın modifikasyonlar ile ilgili ben de yapmayı...
Bugün söktüm ve temizledim, leke gitti fakat bu işlem çok hassas. Daha önce elektronik deneyimin yoksa çok dikkatli olmalısın. Özellikle lcd fleksi çok hassas. Deneyimli birinin videosu ile eş zamanlı hareket edebilirsin. LCD ekranı yanlış bir şeyle temizleme. Ben makyaj temizleme pamuğu ile...
Dostum bu sorunu yeni bir launcher yükleyerek çözebilirsin, projeksiyondan playstore a gir ve bunu yükle : projectivy launcher
Kontrast ayarlarını da sağ taraftaki android ayarlarından bulabilirsin.
1737991357
fotoğrafını atar mısın?
1737991491
yazılım yükleyerek çözebilirsin muhtemelen
hy300 ve 320 için tüm yazılımları buldum, sorun yaşayan arkadaşlar tek tek deneyebilir.
Link : Drive
Kaynak : Youtube
ㅤ ㅤㅤ : Youtube (burada alliwava da kuruyor wifi ve bluetooth sorunu yaşayanlar için)
satıcı da bilmiyor bence, sorun buradan kaynaklanıyor. En iyisi yurt dışından getirtmek veya vergisini ödeyerek satın almak.
1736955205
HY320 için yazılım arayan arkadaşlar, az önce bir shorts ile karşılaştım.
Alliwava'da satılan hy320nin arayüzü farklı, denemek isteyen olursa diye atıyorum...
Merhaba ürünü iade ettim ürün AMX500 model 720p projektörmüş. HY320 ismi ile satan satıcılar var dikkatli olun! Arkadaşımızın dediği gibi etiket kontrolü çok önemli. Şimdi ise ikinci el "Magcubic hy320" sipariş ettim. Geldiğinde sizlerlerle deneyimlerimi paylaşacağım. L1 lisansı için de...
benim aldığım ürünün linki
diğer hy320lerde arka kısmında gri bir eklenti var benimkinde yok. Acaba yan sanayi bir ürün de dolandırılıyor muyum diye düşünüyorum 🤔
projeksiyonun görüntü kalitesi sesi vs mükemmel ama bu tip ayrıntılar canımı sıktı.
Merhaba, ben 3 gün önce hy320 aldım. Cihazın depolaması 8gb yazıyor farklı bir launcher yükledim oradan ayarlardan baktım 2.1GB gösteriyor. Uygulama yükleyemiyorum hafıza yeterli değil diyor. Sizde durumlar nasıl değişim-iade mi talep etmeliyim? Satıcıya sordum gömülü yazılım var o yüzden dedi...