mert025 isimli üyenin son içerikleri

1. mert025

Tosla ile steam de oyun alınabilir mi?

Arkadaşlar merhaba tosla ile steam de oyun alınabilir mi ? Ve kur nasıl belirleniyor bilgisi olan var mı?
  2. mert025

Enparadan binance tr ye para gönderilir mi?

Arkadaşlar merhaba. Binance TR ye enparadan para gönderilir mi? Payoneer den binance TR ye para gönderilir mi?
  3. mert025

Outlast Epic Türkçe yama bulamadım

Arkadaşlar Outlast Epic Games yama bilen var mı? Herkes oyun çeviri demiş ama virüslü.
  4. mert025

Metro 2033 redux güvenli epic tr yama

metro 2033 redux güvenli tr yama. oyun çeviri ve tr-yama virüslü.
  5. mert025

Bu virüsler önemli mi ve nedir ?

metro 2033 redux tr yama indirdim virüs total de arattığımda virüsler çıktı önemli virüsler mi acaba
  6. mert025

Steam hesabım hacklendi yardım

Eylül başlarında gamepad kullanmak için oyunlarda yazılım indirmiştim ondan olabilir 1727519607 Dota yükleme ekranı almış. Hayatımda hiç dota oynamadım 1727519813 Hesabın profil resmini qr kod yapmış. Yetişkin içerikli site linki koymuş reklam yapmış.avast indirdim hiçbir şey bulamadı. Yine de...
  7. mert025

Hepsini engellemiş 1727477255 Çince yazılı qr kod vardı profil fotoğrafında 1727477335 0.13 cent vardı hesapta benim o gitmiş
  8. mert025

En son eylül başında steam hesabıma girmiştim. Bugün tele bildirim geldi Google'dan biri mail hesabıma girmeye çalışıyor diye. Daha sonra steam hesabıma girdim hesap ismi değişmiş foto değişmiş vb. Hesapta guard açık Telefon numara da mail de doğrulanmıştı. Sizce bu nasıl olmuş olabilir.
  9. mert025

Çözüldü✓ Havit 2002e model mikrofonlu kulaklık hoparlör ve mikrofon sorunu

Arkadaşlar daha bugün Havit 2002E modeli mikrofonlu kulaklık aldım.Ne kulaklıktan ses alabiliyorum nede mikrofondan ses gidiyor. İçinden çift jak ara kablo çıktı.Pc arkasına bağladım bu sefer hoparlör den ses geliyor mikrofon olmuyor.Yerlerini değiştiriyorum mikrofon olsa hoparlör olmuyor.Ara...
  10. mert025

FPS gostergesi nasıl açabilirim

Teşekkür ederim oldu.
  11. mert025

Alt + R yaptım gelmedi
  12. mert025

Arkadaşlar geforce now da FPS gostergesi nasıl açılıyor.Ekran kartı 4060 ti.İnternetten baktım ama olmadı.
  13. mert025

Windows 11 de internete nasıl baglanirim

Peki teşekkür ederim.
  14. mert025

Hocam ethernet kablosu mu daha iyi verim alınır yoksa sizin attığınız linkteki ürün mu?
  15. mert025

Hocam beni aydınlattığınız için teşekkür ediyorum Allah razı olsun.Simdi bir bardak soğuk su içtim kana kana ohhh. 1705096180 Hocam sizin anakartta da mi wifi özelliği yok.
Geri