mert11111111 isimli üyenin son içerikleri

1. M

3000TL mouse önerisi

Merhabalar yeni bir mouse almayı düşünüyorum. fps oyunu arada valorant oynuyorum onuda tek tük ciddi değil. mouse ile oynadığım tek oyun LoL onun harici bazı shooter hikayeli oyunlar vs. oynuyorum. kablosuz olmasını,sessiz bir mouse olmasını tercih ederim. hz vs. bunlar hiç önemli değil her...
  2. M

3000TL Mouse önerisi

o zaman en azından terletme sorunu daha az olan bir mouse olur yapacak bir şey yok.
  3. M

3000TL Mouse önerisi

Merhabalar yeni bir mouse almayı düşünüyorum. fps oyunu arada valorant oynuyorum onuda tek tük ciddi değil. mouse ile oynadığım tek oyun LoL onun harici bazı shooter hikayeli oyunlar vs. oynuyorum. kablosuz olmasını,sessiz bir mouse olmasını tercih ederim. ama en önemli kriterim kesinlikle...
  4. M

Öneri Ofis/Oyuncu Koltuk Onerisi

Ofis, oyuncu koltugu hic farketmez dayanikli uzun omurlu rahat ve kaliteli bir koltuk ariyorum. butcem maksimum 10k hawktan baska onerilere acigim.
  5. M

Kemerli Saat Onerisi

1200TL butcem var guzel bir kemerli saat onerirmisiniz. aklimda Casio Mtp-v006l-7bud var Alınır mı? nasildir.
  6. M

Çözüldü✓ Kaliteli 2K Monitor Onerisi

Kaliteli 2K Monitor ariyorum aklimda DELLG2724D var nasildir Alınır mı? yerine daha iyisi ne alinabilir her turlu oneriye acigim.
  7. M

Çözüldü✓ I5 13400f icin hava sogutucu

i513400f icin hava sogutucu onerirmisiniz butceyi asamam
  8. M

ASUS ROG FUSİON II 500 alınır mı??

Konu başlığındaki gibi bu kulaklık alınır mı? aynı fiyata daha iyisi varmı ve kronik sorunu vb. birşeyi varmı?
  9. M

Rtx 4060 ve i5 13400F darboğaz

Bilip bilmeden konuşmayın darbogaz yapıyor bazı oyunlarda. Ben şuana kadar birkaç farklı oyun denedim bu ikiliyle ve gözlemlediğim kadarıyla rdr2 ve spiderman de darbogaz var. Kimbilir başka hangi oyunlardada darbogaz vardır.yani bu ikili iğne ipliğine bağlı optimizasyonu azcık kötü oyun oynayın...
Geri