Önerebilceğin model varsa bakabilrim hocam çünkü bu markalara çok yabancıyım FPS oyunları oynarım sensör önemli bunlardada iyi sensör var diyorlar.
Farklı model önerilerine açığım hocam Elimde Razer Deathedder v3 kablolu vardı 1.5 sene önce almıştım 1.5k ya orta scrool bozuldu garantiye...
Selamlar, kardeşime doğum günü hediyesi alıcam bütçem 15 bin TL kardeşim 21 yaşında günlük kullanım bazen oyun genel olarak fotoğraf çekmeyi seven biri A35 5g düşünüyorum sizlerin önerisi varmıdır ?
Birde telefonu hoş kullanan biri değil bazen telefonu düşürebiliyor :) sağlam olmasıda bizim içi...
Selamlar aynı işlemci bendede var bende düşünüyorum upgrade lakin kararsız kaldım pubg oynuorum fps bazı durumlarda 70'lere anlık düşebiliyor buda can sıkıyor. siz aldınızmı fark oldumu ?
Anladım hocam teşekkür ederim 4k'ya çekeriz uygulamasından öyle kullanırız olmadı fiyat uygun bu fiyat bandında önerebilceğin mouse varmdır peki farklı bundan daha iyi diyebilceğin varsa onada bakıyım
ifiyatı ucuz buldum hocam mouse ihtiyacım vardı viper mini kullanıyordum 2.el almıştım zamanında sağ tuş ve orta tuş sorunu yaşıyorum ucuzda bulunca almak istedim. ileriye dönük olsun en azından dedim. fps düşüşü sıkıntı olabilir benim için zaten aldığım fps 100-150 arası :) anlık düşüşler...
5600x işlemcim var bu mouse için bir problem yaratırmı ? pubg için alıyorum ve diğer oyunlar için.
Problemden kastım poling rate'den dolayı mousu sağ sola oynatınca işlemci %5-10 arasında artış gösteriyor
Selamlar, aktif olarak kullandığım 8+8 ramlar mevcut bunlar sanırım şuan satışta yok 2 slotum boşta 8+8 daha alıp 32'ye çıkarmak istiyorum. mevcut kullandığım ramlar KHX3600C17D4/8GX modelinde baktım aynı model bulamadım.
Kingston 8GB Beast Black 3600mhz CL17 DDR4 Ram S in erji sitesinde var...
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-tuf-gaming-vg249ql3a-1ms-180hz-full-hd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html
Aldım hayırlısı olur inşallah. tavsiyeleriniz için teşekkürler.
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-tuf-gaming-vg249ql3a-1ms-180hz-full-hd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html
Bunu alıcam 1070ti var sorunsuz kullanırım sanırım. Birde neden diğer sitelere göre daha ucuz bu diğer sitelerde 7k üstünde ?
Selamlar, rekabetçi oyunlar oynuyorum pubg cs valorant bu sebep ile monitor ariyorum kullandigim monitor 144 hz benq nun 10 yil oncesine ait isimi goruyor ama daha oyisini ariyorum butcem kisitli rekabetci oyunlar icin 180hz - 240 hz arasinda olursa iyi olur simdiden tessekkur ederim.