Guzel yorumun teşekkür ederim hocam.
Daha yeni teknik servisten geldi, sistem macun ve fan temizliği yapılmış halde.
Ne dersiniz korkmaya gerek yok mu 😅
1757685887
Dediklerini bilmiyorum hocam. Ama araştıracağım. Sagolun, teşekkür ederim 🙂
Arkadaşlar laptobumun modeli HP VİCTUS 16, epey linkini veriyorum:
https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-16-r0035nt-7p6l3ea.html
GTA 5 oyununun high grafik ayarlarında bu CPU sıcaklık değerini almam normal mi?
Çoğu oyunlarda 94 derecelerde oynuyorum. Bazen 100 gördüğü de oluyor. Beni...
Arkadaşlar evimi 5+1 gibi düşünebilirsiniz. Eskiden dedem ve babam yapmış. Evimizde VDSL internet var. 75 mbps hız alıyorum. Modem alınırken nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum.
2500-3000 tl bütçem var. Bu yüzden bana güzel bir modem önerebilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba, hayatınız güzellikler ile dolu olsun..
Laptobumda extra bir SSD yuvası yok. Bu yüzden extra bir depolama alanı çok güzel olur. Ama ne alsam diye kararsız kaldım. Yardımcı olur musunuz?
Laptobu açıp içene bir şeyler takamam, anakart üzerinde yeni bir sata SSD de yapamam...
Hocam bilgileriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Sanırım HP Victus alacağım.
Ayrıca yeni fark ettim Asusun bu modelinde fazla ısınma sorunu varmış. Bu da fazla fan sesi demek. Bence bunları düşününce panel farkı göz ardı edilebilir...
Geceniz güzel olsun...
HP Victus 'ta boş ssd slotu yok ama 1 TB
Asus' ta boş slot var ama 512GB
Bir de Asus'un ısınma sorunu bundan kaynaklı da yüksek gürültülü fan sesi varmış?
1694019131
Hocam neden Asus, birazcık detaylandırır mısınız?
Hayatınız güzellikler ile dolu olsun arkadaşlar...
İki model söylecegim lütfen hangisini neden iyi olduğunu söyler misiniz?
https://www.teknosa.com/hp-victus-16s0018nt-7z4m8ea-amd-ryzen-5-7640hs-161-16-gb-ram-1-tb-ssd-rtx-4060-fhd-144-hz-freedos-gaming-laptop-p-786288434
HP Victus...
Arkadaşlar merhaba, hayatınız güzellikler ile dolu olsun...
Aşağıdaki iki model arasında kaldım:
n11'den HP Victus 16-S0018NT 7Z4M8EA R5-7640HS 16 GB 1 TB SSD RTX 4060 16.1" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir...
Arkadaşlar geceniz güzellikler ile dolu olsun...
30k bütçem var. Laptop almayı düşünüyorum. İnternetten birazcık araştırdım bu ürünü buldum. Sizce alınır mı?
HP Victus 16-R0035NT 7P6L3EA i5-13500H 16 GB 1 TB SSD RTX4060 16.1" Free Dos Dizüstü Bilgisayar 37.299,00 TL yerine 33.999,00 TL...
Hocam çevremde birkaç kişi internetten alışveriş yaptıktan sonra sıkıntı yaşadılar. Evet satıcılar farklı, satıcıdan satıcıya fark var ama o olaylardan durum bu 😶
Hocam fikriniz için çok teşekkür ederim. Kazık konusuna engek olurum. Ben internetten iki üç bin fazla vermeye de razıyım. Sadece sağlam Bi pc olsun çabasındayım. Yardımcı olur musunuz?
30k bütçem var. Zorlarsam 35k olur anca. Laptop önerir misiniz?
Hocam oyun için alıyorum, alınır mı sizce sepette de indirim var ve ömür boyu bakim desteği. Servisi de oturduğum yere yakın.
1693916109
Hocam ailem internetten almaya olumlu bakmıyor. Bu yüzden bayiden almam gerekecek 😔
1693916169
Mesele örnek verir misiniz hocam. Ama lütfen bayiden...