mert5800 isimli üyenin son içerikleri

1. mert5800

Nasıl bir lise tercihi yapmalıyım

Dayıkaracabey Anadolu lisesi,Mustafa Kemal Paşa Anadolu Lisesi,Ahmet Yesevi Anadolu lisesi,Bursa Atatürk Anadolu lisesi hepsini yazamadım fakat ilçene en yakın OBP puanının yettiği bir liseye gitmelisin bence
  2. mert5800

Bence OBP ile gitmeyi dene 1752741535 Hangi ildesin
  3. mert5800

Lgs için ne yapmalıyım

500 puan gayet iyi hedefin 450 üstü ise dershane lazım olabilir dershaneye yazıl, Paragraf kitap oku o bile 400 yaptırır matematigide unutma dershanenin özel dersi varsa matematikden almanı öneririm
  4. mert5800

OBP Puanın kaç OBP ile gidebilcegin iyi liseler olabilir
  5. mert5800

Hikayeli aksiyonlu karışık oyun önerisi yapabilirmisiniz

Detroit become human Epicde 132 lira galiba o civarlarda olmalı steamda çok daha pahalı
  6. mert5800

Arkadaşım telefonumu kırdı parasını nasıl Alicam

Ailesi için kasten yapıp yapmadığı gibi geliyor hep sordu ve olayi gören kişilerle görüşcem dedi suanlik 3 kişiden 2 si beni haklı buluyor 1752700139 abim gerek yok çok şükür durumumuz var düşünmen yeter 1752700433 Yarın gidip ailesinden numaralarını isteyip ailemle görüştürmeye çalışacağım
  7. mert5800

Şiddeti ben hiç Bir Zaman istemem ve babam küçük çocuk karışmaz sadece ben o çocuk satasirsa ederim satastida ettim kavgami
  8. mert5800

Ailesinden kimsenin numarası yok kapıya gidip isteyeceğim iyi fikir hocam aklıma gelmemişti bu anneme kapısına git iste diyorum gitmiyor babama sormadım fakat numarasını alırsam babam kesinlikle konuşur 1752699652 1752699739 Kapılarına gidip istemeyi annem istemiyor babama demem ama...
  9. mert5800

13,Resmi 10A 1752699270 Ekran kırık sağ alt köşesinde ekranın içi gözüküyor telefonda çizgiler var 1752699316
  10. mert5800

13,Redmi 10A
  11. mert5800

Arkadaşlar halı saha değil Park ve top oynanmiyordu bilerek atınca suç yine bana mı kalıyor
  12. mert5800

Halı saha değil Park bilerek attı top oynanmiyordu zaten
  13. mert5800

Geçenlerde top sahasında arkadaşım bana bilerek topu attı top telefona geldi telefon uçtu sonra kırıldı ailesine gittim oradaki kişilere sorcakmis olayı gören sonrada hep bilerek mi yaptı dedi bilerek attığı için evet dedim bende sana yeni telefon almam ama yaptırmayı bilmiyorum dedi iyi günler...
Geri