Dayıkaracabey Anadolu lisesi,Mustafa Kemal Paşa Anadolu Lisesi,Ahmet Yesevi Anadolu lisesi,Bursa Atatürk Anadolu lisesi hepsini yazamadım fakat ilçene en yakın OBP puanının yettiği bir liseye gitmelisin bence
500 puan gayet iyi hedefin 450 üstü ise dershane lazım olabilir dershaneye yazıl, Paragraf kitap oku o bile 400 yaptırır matematigide unutma dershanenin özel dersi varsa matematikden almanı öneririm
Ailesi için kasten yapıp yapmadığı gibi geliyor hep sordu ve olayi gören kişilerle görüşcem dedi suanlik 3 kişiden 2 si beni haklı buluyor
1752700139
abim gerek yok çok şükür durumumuz var düşünmen yeter
1752700433
Yarın gidip ailesinden numaralarını isteyip ailemle görüştürmeye çalışacağım
Ailesinden kimsenin numarası yok kapıya gidip isteyeceğim iyi fikir hocam aklıma gelmemişti bu anneme kapısına git iste diyorum gitmiyor babama sormadım fakat numarasını alırsam babam kesinlikle konuşur
1752699652
1752699739
Kapılarına gidip istemeyi annem istemiyor babama demem ama...
Geçenlerde top sahasında arkadaşım bana bilerek topu attı top telefona geldi telefon uçtu sonra kırıldı ailesine gittim oradaki kişilere sorcakmis olayı gören sonrada hep bilerek mi yaptı dedi bilerek attığı için evet dedim bende sana yeni telefon almam ama yaptırmayı bilmiyorum dedi iyi günler...