mert8888_ isimli üyenin son içerikleri

1. mert8888_

Masaüstü PC Alıcam Orta Seviye

Tamam hocam teşekkürler ederim yardımcı oldunuz 50k ya çözmeye çalışıcaz 😅
  2. mert8888_

Yani baya yeterli diyorsunuz Okadar para vermeye gerek yok diyorsunuz yanlışmıyım
  3. mert8888_

Hocam şimdi sıfır almak istesek ama böyle sağlam bişey için 100k altı toplayamazmıyız 80k Altına felan
  4. mert8888_

Sistem toplamada yardımcı olursanız iyi olur hocam ekran kartı felan değil direk baştan
  5. mert8888_

Uygulaması ya genelde amd ninkini pek bilmiyorum ama yine daha iyi bi öneriniz varsa ama işlemcide amd den şaşmadan yine dikkate alırım 50kya da zorlarız yine
  6. mert8888_

İdeal değilimdir
  7. mert8888_

Merhaba masaüstü toplamak istiyorum yani sadece sisteme 40-45k aradı bütçem var Nvdia ve amd olsun istiyorum yardımcı olursaanız seviyinirim
  8. mert8888_

Yardım Logitech G Pro X Superlıght 1 2.El Alınır mı?

nasıl bı sorun hocam
  9. mert8888_

Yardım Logitech G Pro X Superlıght 1 2.El Alınır mı?

logosundakı soyulma harıcı hatasız 2k fıyatı var bıraz daha ınebılır alınır mı? acaba
  10. mert8888_

Yardım Apple Watch 11 Wifi Bağlayamıyorum

gps modeli series11 yeni aldım sıfır telefon suan kullanamıyorum baglı değil evdeyken direk baglanmıştı wifiye ama sımdı sectıgımde wıfıden kaynaklımı anlamadım baglanmıyor dagıtıcıyı dırek tanımıyor mesela telefona baglı olmamassından kaynaklı olabılırmı
  11. mert8888_

Yardım 2. El yurt dışı Apple Watch ultra alıcam ama

Yurt dışı satılanlar daha uygun olduğundan dolayı onu tercih etmeyi düşünüyorum ama bi sıkıntı çıkarır mı bana ya da neye dikkat etmeliyim
  12. mert8888_

Yardım 2.5 a 8k mouse varmı acaba 0

Stokta yokki
  13. mert8888_

Yardım 2.5 a 8k mouse varmı acaba 0

Bayadır piyasası takip etmiyorum 2.5 kablosuz mouse ihtiyacım varda ne önerisiniz bidaha değiştirmek istemiyorum
  14. mert8888_

Yardım VESA uyumlu monitör ihtiyacım var

Upppp
Geri