Mert_0001 isimli üyenin son içerikleri

1. M

DDR 5 RAM bu fiyatlarda alınır mı ? - yoksa beklemek mi lazım

hocam itopyada ramlerde indirim var alıcaksan bi kontrol etmekte fayda var
  2. M

Öneri Kule tipi soğutucu alıcam Ryzen 5 5500 var ?

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-assassin-x-120-refined-se-white-argb-fiyati,906289896.html r5 5500 için gayet yeterli olur
  3. M

40k civarı hazır veya toplama bilgisayar

https://www.gaming.gen.tr/urun/5942/imola-5060-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-dual-geforce-rtx-5060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/?utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership bunu öneririm ama ankartı b650m-r yapsan ve 1tb ssd seçsen...
  4. M

40000-45000TL OEM Paket Önerisi

gayet mantıklı sistem sadece ssd 500gb o sorun olabilir onu da 1tb yapsan cok mantıklı olur
  5. M

11500 TL 2. El Sistem Yardım

r5 5500 veya 3600 al
  6. M

Yardım Msi Ve Asus Monitör Tavsiyesi

MSI MAG 273QP QD-OLED X24. Film ve hikayeli oyunda gözünün gördüğü şey renk doygunluğu, kontrast ve "sinematik" his. QD-OLED bu üçünde WOLED'i geçer — özellikle karanlık sahnelerde ve renkli HDR sahnelerde fark belirgin. ASUS'un parlaklık avantajı var ama senin izlediğin/oynadığın içerik...
  7. M

Ryzen 7 5800x için soğutma almama gerek var mı

Hocam, eğer montaj işlemini siz yapacaksanız güzel bir kule tipi soğutucu iş görür. Aynı zamanda montajı çok kolay. Ama benim bilgim var, elim yatkın diyorsanız 240mm bir sıvı soğutma tabii ki daha mantıklı. Ancak gerek var mı? Çok yok, güzel bir kule tipi iş görür. 1768854094 Soğutucu olarak...
  8. M

Öneri Hangisini tercih edeyim (yenilenmiş ya da 2.el)

Hocam, bende S23 var, üç sene olacak, gayet memnunum. S24'ün de aynı şekilde sizi üzeceğini sanmıyorum. Bana 256 GB yetmiyor, kişiye göre değişir ama tavsiyem minimum 256 GB'tır.
  9. M

İŞLEMCİ SICAKLIK PROBLEMİ

Ne demek, sadece işi yaparken dikkat etmen gereken birkaç püf nokta var. İşlemciyi güzelce temizlemek için kuru peçete kullanman yeterli olur ama tavsiyem bir peçeteye izopropil alkol döküp silmen yoksa kolonya da iş görür. Termal macunu sürerken işlemciye çok fazla veya çok az sürmemeye dikkat...
  10. M

İŞLEMCİ SICAKLIK PROBLEMİ

Hocam, sorun büyük ihtimalle termal macundan. En iyisi MX-4 veya MX-6 alıp macunu yenilemek. İşinizi büyük ihtimalle çözer. Çok zor değil, evde kendiniz de yapabilirsiniz.
  11. M

4080s mi, 5070 Ti mı hangisini almalıyım?

Ekran kartı almayı düşünüyorum, aklımda iki tane model var: Inno3D 4080 Super 3X ve Palit GamePro 5070 Ti. İkisi de aynı fiyatta, ama ne alacağım hakkında kararsızım.
  12. M

Rampage monitör yardım

Bu monitörün ölü piksel garantisi hakkında bilgi sahibi olan var mı, bu konuda destek alabilir miyim...
  13. M

Ekran karti termal pad yardimi

Hocam, her şey için çok teşekkür ederim
  14. M

Evet, daha önce ekran kartının macununu değiştirmiştim. Şimdi ikisini birden yapmanın vakti geldi. 1754870549 Öneri için teşekkürler.
  15. M

Hocam çok teşekkürler. Peki, önerebileceğiniz bir model var mı?
Geri