Rica ederim ne demek hocam. Dediğim gibi zaten ilk video bu kimse öyle çok üst düzey bir şey bekleyemez. Ilk videoya göre kalite güzel ama. Zamanla gelişir elbette. Başarılar dilerim kolay gelsin.
He birde sonradan aklıma geldi başlığa komik edit falan yazmanıza gerek yok bence. Mesela o tür...
Ya mesela siz hep çantayla geziyorsunuz hemen hemen size çok sıkıntı olmaz bence ama çanta kullanmayan biri için yük. Ha şöyledir yapılabilir 2 tane s25u alıp değişe değişe. Hemen hemen aynı paraya gelse bile 2 kat hafıza falan olur. Biri kırılsa diğeri yedek olur vs.
İyi telefonu napcak peki? Mesela atıyorum bir tarafta a06 var bir tarafta s25u s25u süresi dolunca a06 geceler miydiniz? Elbette olur ama iyi telefondan feragat eder bu sefer 4 ay kullanamaz almanın çok anlamı kalmaz bence.
1765571965
Ya da s24fe olsun. S25u ile gene çok fark var. Ya da s24fe...
Yok o size kalmış alıyorsanız bunun bilincinde olun demek istedim. Atıyorum her yere çantayla falan gidiyorsanız çift telefon size çok yük olmaz. Yani sizin kararınız. Hiç çanta kullanmıyorsanız biraz yoradabilir. X300 pro falanda düşünebilirsiniz yd. Ya da yurt ici olarak s25+ ya da 26 serisi...
İlk videoya göre emek dolu ve güzel olmuş ama eksik yerler var tabiiki.
Editler biraz fazla olmuş birde tüm video aynı yere çıkmaya çalışmakla geçmiş. Oraları biraz daha kesip ilerleyen yerlere gidebilirdiniz. Şahsen hep o kısımlar kaldı kafamda. Maysego ve Baldiback(tarzınızı özellikle buna...
Spotify kullanıyorsanız ldacda gerek yok çok fazla. Oyun edit falan oynamıyorsanız bir şey olmaz pek bt5 olmasıyla. Sadece 5.4 e göre bir tık gecikmeli olur o kadar. O da btli kulaklıkların hepsinde var.
Öncelikle yurt dışı alcaksanız şuan xiaomiden başka hemen hemen server kayıt olabilen telefon yok. Bu yüzden 4 ay açıkta çift telefon gezmeniz gerekicek.
Birde telefonu en çok hangi amaçla kullanacaksınız? Ona göre öneriyim.
Aynen dedidiğiniz gibi hocam. Hadi onuda geçtim ondaki o boydan boya olan çıkıntı ne işe yarıyor? Renk atması solması vs. Varda var. Dediğiniz gibi bunlarda androidte olsa yine yerden yere vururlardı.
17pm çok mu güzel? Güzel bir kamera istiyorsan sensör boyutu nedeniyle mecburlar. Vivonun yapabildiği zoom-in 10da 1 ini ancak yapıyor iphone. Birde uzun süreden gelen gözünün alıştığı bir tasarım. Ama lensleri çıkıntılı ve kaba duruyor. Her şeyi geçtim tasarım göreceli zaten. Alan adam kabul...