2 sene sonra garanti bitince napcaz peki hocam? Ben bu kadar para bağlamışken kafam rahat olsun isterim. Her tuşa basışımda acaba yancak mı demek istemem ya. Zaten zoraki karar veriyorum.
O ihtimaller ne kadar kurtarcak ki? Hep bi riskin olcak yüzde 1 bile olsa. Sıkıntısız tuf a16 daha mantıklı...
Banada tam tersini dedi hocam. Ki sizde de sorun çözüldü dememiş azaldı demiş. Anakart falan yenilemek yerine bios ve kasa soğutmasını düzeltmişler biraz ama hx serileri çok aşırı güç çekiyor hala ve sıkıntılıymış dedi.
Intel işlemcili olanlarda çok daha fazla oluyor. Tam sebebini bilmiyorum ama kronik bir sorundu. Loq serili Intel modellerinde oluyor. Ama düzeltildi mi bilmiyorum. Bu hangi nesli ondanda tam emin değilim. Detayını size bırakıyorum
Benim asusta bildiğim öyle büyük kronik arıza yok. O yüzden...
Gitmediğim vatan mediamarkt kalmadı hocam. Hala karasızım ama son gittiğimde bu laptopu buldum orda onu alcam gibi. W11 li geliyor aynı para internetle.
Hayırlısı olsun ben hocam. Asus tuf a16 ya daha yakınım hocam ama bende sizin gibi biraz kararsızım ve ince ince her şeyine bakıyorum. Sanırımda biraz bu yüzden. Eksileri vs. Var mıdır? Soğutması kasa kalitesi vs. Nasıldır? Bende adam akıllı incelleme bulamadım hiç..
Bende şuan aynı tuf ı almayı düşünüyorum hocam ya. Loq bana eskiden anakart yanması vs. Çok sağlam gelmiyor.
1784152697
Gerçi sanırım sonraki modellerinde falan düzelttiöier birde AMD olanlarında ama bir modelinde de baterry drain vardı gibi hatırlıyorum ama hangisi bilmiyorumda serviste...
Bu Asus tuf o alcam gibi hocam ya mantıklı geliyor bana siz ne dersiniz özellikleri bakımından? Sadece işlemci ekran kartı değilde soğutması kasası yazılımı uzun ömürlülüğü vs. Olarak
Yani paneli falan güzel ama işlemci biraz soru işareti bıraktı. Birde SSD. Onun dışında kalanları güzel sanırım. Diğer markaların bir çoğunda sorun var ufak ufak ya .
HP omen vardı 5070li 75k falan ama ısınıyor diyorlar ve paneli hoşuma gitmedi. 1080p 144hz i 5060ta da alırım gibi. 2k da VRAM...
Vatanda bu modeli Windows 11 li olarak aynı fiyata buldum. Sizce alınır mı? Sıkıntısı var mı?
https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-asus-tuf-gaming-a16-fa608um-rv131-ryzen-7-260-16-gb-512-gb-ssd-rtx5060-16-wuxga-gaming-laptop-fiyati,1472871550.html