Aynen o da var. Bir çok seçenek doğuyor. Oyun icinde redmagicte düşünebilir kamera içinde vivoda. Ama yd iphone dolandırıcılığı fazla oluyor iphone alacaksa dikkat etmeli.
Açılıyor ama her sene 4 ay çift telefon gezmen lazım. 2 tanesim var ya 4 er ay kullanabiliyorsun 8 ay kullanmış oluyorsun. Bu hak her sene yenileniyor(kanun vs değişmezse) ama yinede her yıl 4 ay çift telefon gezceksin. Sim takmamış gibi düşün.
1763385327
Bak kayıt yapıp normal kullanabilirsin...
Asus oyun için ve tr de yok. Server kayıtda yok diye biliyorum. 4 ay hattın kapalı kalır çift telefon gezersin. Amacını ve bütçeni söyle düzgün bir şey önereyim.
Valla bendeki j7 2016 açıyor tıkır tıkır. :D redmi note 8 pro pili azalınca ytde 2x oynatamıyordu bu takır takır. Ufak tefek yazılım +larıda var. :D
1763238949
Çıkar çıkmaz almayın gene konu açında belki çok iyi çıkmaz vs. Kamera önemliyse vivo x200 proda bakabilirsin.
Yok hocam ya samsunglar yine ilk günkü gibi olmasa bile çok iyiler yine. J7 2016 bile hala güzelce kasmadan kullanılabiliyor. Ha tabii ağır oyunları oynatmaz ya da yükleyemez ama günlük tüm işleri hala halledebiliyorsunuz. Bencede s26u bekleyin.
Onların arasında da deb farklar yok. Böyle aaa şu çok iyiymiş vs. Diyebilceginiz. Fark var mı var ama o denli büyük değil. S26u serisini bekleyebilirsiniz zamanınız varsa.
He o zaman geçedebilirsin ama çok çok büyük farklar yok. Bence s26 serisini bekleyip bütçe olursa onun ydsine geçmek ya da s25u ya geçmek daha mantıklı olabilir. S24u ve s23u arasında çok bir fark yok ve s24u da kumlanma sorunu olabiliyordu.
Bu fiyatı nasıl 5060 sistemden çıkardın onu sormak lazım bence. Asla değil. 5070 kaliteli sistemler gelir o paraya kaldı ki işlemcide 12. nesil. amd tarafında zorlanıp 7800x3d bile gelir belki.
Bu kasım doğru düzgün telefon indirimi olmadı. Her bütçeye uygun şekilde kademe kademe indirim olursa çok güzel olur. Mesela a36 'dan s24fe s25+ ve ya ultraya kadar güzel indirim görürsek şahane olur.
Aynen bende öyle düşünüyorum hocam. Onuda geçtim soket desteği malum. Aynı watt olsa bile soket desteğinden kaybedicek çünkü. Bu senaryoda mesela bu işlemcinin bir tık üstü yok intel bazında nerdeyse. Amd ise çıkarıyor hala daha. Birde daha çok hangisi ucuza geliyorsa onu alırım gibi. İ9 a falan...