Zeiss in miyosmartın fujinin vs. bu tarz gözlükleri varmış kenarları net olmuyormuş ama miyopu yavaşlatıyormuş. Bunu kullanan var mı? Köşeler ne derece bulanık ve okurken falan sorun oluyor mu? Birde ne kadar sürede alıştınız?
Esas hangi işler için kullancaksınız o daha önemli hocam. Kamera ile pek işiniz yoksa opponun kamerası çok işinize yaramicak. Kamera odaklıysa hiçbiri direkt x300 pro alın ya da ultrasını bekleyin. Yazılım ve gündelik ise samsung ama şuanda hepsi çok yüksek fiyattan çıktı ve hiçbir telefon...
Bence s23 ün en büyük avantajı küçük olup çok şey yapabilmesi. İşlemci falan olarak çok iyi bir telefondu ve boyutları öyle tuğla gibi değildi. Vivoda bu 100x zoom netliğini koca çıkıntıyla yapıyor..
1772030661
Önce bile gelir bence. X300 pro daha lansman olmadan adamlar koymuştu.
Arkadaşımda vardı S25U 40xte falan baya netti 100x de de güzel çekiyor ama işte kime göre neye göre x200 ultra ya da x300 proya göre hayır ama diğer birçok telefona göre yine çok iyi.
Bildirimlerede özel yapılabiliyor diye biliyorum bankacılık vs. Snapdragon daha iyide Exynoslu bir modelde çıkartsalar iyi olurdu çünkü vaadleri daha iyi perfonmanstı birazcık alışırdı piyasa exynosa.
Ekran tarafı çok iyi oldu sanırım gizli ekran+ m14 falan. Gizli ekran her zaman çok kullanılmaz belki ama kamerada bence daha büyük gelişim yapılabilirdi. İşlemci standart o senenin en iyisini koyup geçiyorlar. Sanırım snapdragonla gelcek ben exynos 2600 bekliyordum daha iyi olacak dediler diye...
Kamera odaklıysan x200 ultra. Bekleyip x300 ultrada düşünebilirsin. Ama bunların kaydı yok 4+4 ay kullanıp 4 ay kullanamicaksın sim kartı bilgin olsun.
Az bile almış diyebilirim ya. Beklentim 1. ya da 175 i zorlamasıydı ama yine çok iyi aldı. Ufak bir şey daha bunun birde ultrası gelecek. Çift 200mp kamera olacak diyorlar. Birde Xiaominin yaptığı gibi optik aralıklı zoom yapabilcek diyorlardı bakalım o da bir çıksın zirveye oynar. Çok sürmez...