Bu arada sessiz modunu prizde değilken denedim. Prizde belki bir tık daha sesli olabilir onu bilmiyorum henüz. Ama bataryadayken gerçekten aşırı sessizdi. Oyun açık değilse fan bile devreye girmiyor Chromeda gezip YouTube izlerken falan. Birde AMD modelinde güçlü bir İGPU var. 90Wa batarya var...
Omen için güzel diyorlardı hocam ama alırken çok dikkat etmeniz lazım. Bazılarının paneli çok kötü. Aynı özellikli başka omenin paneli iyi mesela. Kasa kodlarını araştırın tek tek. 45ntsc panel vardı beyazlar sarı gibi. Asusda 100 srgb var. Gamegaraj o öyle çok duymadım hocam. Ne desem...
Asus tuf a16 bazında konuşursam güzel. Soğutuması başarılı. 007 oyununda mfg açmak zorunda kalıyoruz yüksek FPSler için ama sıcaklıklar 70-80 CPU ve 70 civarı ekran kartı vardı.
Stress testinde işlemci 80w 4900mhz sabit 85 derecelerdeydi.
Ekran kartı stress testinde 90w sabit 75 lerde falandı...
Bence bu bütçede sağlam kasa sağlam ekran kartı işlemci alıp ram SSD sonra eklenebiliyorsa eklenmeli. Asus tuf a16 bakın derdim 2 gün önce 63k lardam 70-80 lere çekmiş saçma şekilde...
Hocam hiç lafı dolandırmicam. Tabiri caizse mazur görün ama eşşek gibi çalışırsanız gelir. Bu sene sıkı bir sene olcak. Ve aşırı ağırlıklı matematik çalışın. Hatta ve hatta gerekirse 5 6 net tyt feda edip ayt mattan net toplayın. 25 26 ya bakarsak matematikten vuruyorlar başka bir şey değil. Tyt...
Yani 0 s25fe geliyor bu bütçelerde aslında. 2. eller ne kadar sağlıklı olur bilemedim. Sosyal medyaya video atıcaksanız evet iphone bir tık daha iyi o konuda ama genel olarak her şeyi baz alırsanız s25fe iphone 15 ten iyidir. 48k çıkma imkanınız olursa x200fe kesinlikle öneririm ama bütçeyi aşıyor.
2 sene sonra garanti bitince napcaz peki hocam? Ben bu kadar para bağlamışken kafam rahat olsun isterim. Her tuşa basışımda acaba yancak mı demek istemem ya. Zaten zoraki karar veriyorum.
O ihtimaller ne kadar kurtarcak ki? Hep bi riskin olcak yüzde 1 bile olsa. Sıkıntısız tuf a16 daha mantıklı...
Banada tam tersini dedi hocam. Ki sizde de sorun çözüldü dememiş azaldı demiş. Anakart falan yenilemek yerine bios ve kasa soğutmasını düzeltmişler biraz ama hx serileri çok aşırı güç çekiyor hala ve sıkıntılıymış dedi.
Intel işlemcili olanlarda çok daha fazla oluyor. Tam sebebini bilmiyorum ama kronik bir sorundu. Loq serili Intel modellerinde oluyor. Ama düzeltildi mi bilmiyorum. Bu hangi nesli ondanda tam emin değilim. Detayını size bırakıyorum
Benim asusta bildiğim öyle büyük kronik arıza yok. O yüzden...
Gitmediğim vatan mediamarkt kalmadı hocam. Hala karasızım ama son gittiğimde bu laptopu buldum orda onu alcam gibi. W11 li geliyor aynı para internetle.
Hayırlısı olsun ben hocam. Asus tuf a16 ya daha yakınım hocam ama bende sizin gibi biraz kararsızım ve ince ince her şeyine bakıyorum. Sanırımda biraz bu yüzden. Eksileri vs. Var mıdır? Soğutması kasa kalitesi vs. Nasıldır? Bende adam akıllı incelleme bulamadım hiç..
Bende şuan aynı tuf ı almayı düşünüyorum hocam ya. Loq bana eskiden anakart yanması vs. Çok sağlam gelmiyor.
1784152697
Gerçi sanırım sonraki modellerinde falan düzelttiöier birde AMD olanlarında ama bir modelinde de baterry drain vardı gibi hatırlıyorum ama hangisi bilmiyorumda serviste...