mert_tr52 isimli üyenin son içerikleri

1. mert_tr52

İtopya'dan aldığım monitör sorunlu ne yapmalıyım?

Hocam kargoluk bir sorun yok. Kutuda en ufak ezik yırtıl yoktu. Ürün sanırım fabrika çıkışlı olarak sorunluydu. Az önce geri kargolattım. Müşteri hizmetleri güzel ilgilendi, sempatikti ama bakalım süreç nasıl olacak, ne yaşayacağım merak ediyorum.
  2. mert_tr52

Umarım çözülür hocam. Teşekkür ederim. Cidden şu piyasa da incehesap üzerinde başka markayı tanımam.
  3. mert_tr52

Hocam bir türlü bağlanmıyor. Sıra numarası 16 diyip duruyor 5 dk dır. Kafayı yicem ya.
  4. mert_tr52

Ben hazır sistem falan hep incehesaptan aldım bir kere bile sorun yaşamadım. Her attığım maile özenle cevap verdiler. Keşke başka bir monitörü ucuz olsaydı da incehesaptan alsaydım.
  5. mert_tr52

Öncelikle hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanırsınız. Zaten bu tarz ürünlerden yana hiç şansım olmadı :(
  6. mert_tr52

Hocam iade talebi oluşturdum da şimdi direkt kargolasam sorun çıkar mı? Hangi adrese veya şubeye göndermeliyim? 1617614987 Hocam oluşturdum fakat hala dönüş alamadım. Ne yapmam gerekiyor? Süreç nasıl işliyor?
  7. mert_tr52

Merhabalar. İtopya üzerinden AOC C24G1 adlı bu monitörü aldım. İlk görsel Twitter'a girince bazen oluyor. İkinci görseldeki siyahlık ise beyaz ekranda aşırı belli belliyor. Ayrıca sadece sayabildiğim 3-4 adet ölü pikseli var. Monitör perşembe günü elime ulaştı fakat o günden beri attığım...
  8. mert_tr52

MSI 23.8” Optix G242 vs AOC 24" C24G1

Merhabalar. Panel çok önemli değil benim için. İkisi de aynı fiyatta. Ergonomi açısından gönlüm AOC'den yana. Sizce hangisini almalıyım? Eksileri artıları nelerdir? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden
  9. mert_tr52

Yardım Bu güncellemeleri yaptığımda aşırı drop yiyorum

Valorant henüz optimize değil. Bende yaşıyordum. Arka planda güncelleştirmeler, uygulamalar fln açıksa kapatırsan bir nebze azalabilir. Bu arada Windows Etkinleştirdin mi ?
  10. mert_tr52

AOC C24G2U/B vs ASUS vg24vq

Abdullah abi de incelemişti VA panel olanı. Ama tam almaya hazır olduğumda tekrar konu açıp son kez fikir alıp direkt alacağım. Teşekkür ederim tekrardan.
  11. mert_tr52

IPS ve VA arasında dağlar kadar fark var mı? VA olanda ki Curved yapı biraz kendine çekiyor beni. Ama karasızım hala.
  12. mert_tr52

Hocam ona da baktım. Masam biraz küçük ve CS oynarken klavye biraz eğik kullanıyorum. Klavye ile çarpışma ihtimali var. Bir de biraz kaba duruyor. Yani yanlış anlamayın verdiklerimizi de sen beğenmiyorsun diyeceksiniz fakat hani almışken sorunda yaşamak istemem şahsen. Ama çok teşekkür ederim...
  13. mert_tr52

Hocam tam bütçe yok fakat https://www.amazon.com.tr/dp/B083S8N6VZ/ref=asc_df_B083S8N6VZ1604926980000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B083S8N6VZ&linkCode=asn bunu düşünüyorum. Bu fiyat bandını geçmem çok zor. Eğer incehesap cuma gecelerinde bu monitör indirime girerse kaparım...
  14. mert_tr52

Hocam yemin ederim kanser olacam ya. 2 aydır monitör alacam araştırma yapıyorum. Biri de çıkıp bu mükemmel demedi. Her monitöre çamur atıyorlar Allah aşkına bir tane herkesin beğendiği monitör yok. Onda ghosting var bunda bu var şunda bu var. Her formda araştırma yaptım kimse yemin ederim hiçbi...
  15. mert_tr52

1600 ₺ monitör önerisi

Evet güzel monitör fakat şu anlık bütçem 1600 ile sınırlı. Ama eğer arttırırsam bu aklımda. Teşekkür ederim.
Geri