evet topladığım kasa full beyaz hatta bu model ram olsun istiyorum böyle farklar olmadığı sürece fiyat pek fark etmez sadece donanımsal fark olmamasına rağmen niye bu kadar fiyat farkı var onu anlmadım
aynen knk 6 tane oluyodu bu gün aldığım 3 taneyi iade ettim dediğin gibi 3lü tek paket alıcam sonrada 2 tane normal blade fan alıcam toplam 8 tane lcd fan olucak
hocam ben bir yardım edermisin lian li uni fan sl wireless lcd revers 6 tane 2 tanede hava çıkışı için normal blade alıcam bir tane üçlü alsam hepsinde işe yarar dimi
[H3 id=''][/H3]
hocam bu gün 3 tane aldım onları iptal etsem tek kutu 3 lü alsam onan çıkıcak tek kablosuz kontrol cihazı işimi görmezmi ilk aldığım 3 ün üstünden baya geçti
Arkadaşlar, İnce Hesap'tan farklı günlerde Gaming Gecesi kampanyasından bu üründen toplam 6 tane aldım. Sonra birkaç video izledim; videolarda 3'lü paketten kablosuz kontrol cihazı çıktığını gördüm. Galiba tekli paketlerde bunu yollamıyorlar.
Bugünkü Gaming Gecesi'nde de 3 tane tekli sipariş...
Üstte gördüğünüz RAM'i almayı düşünüyorum, hangisini almalıyım. Yapay zekaya sorduğumda 8000 MHz'in sıkıntı çıkaracağını; mavi ekran, oyunun kapanması ve donma gibi hatalar verebileceğini, bu yüzden 6400 MHz almamın daha doğru olacağını söylüyor. Sizce bu doğru mu? Ya da 8000 MHz alıp bunu...