intel hd 530 ekran kartım var masaüstüne sağ tık yapmama rağmen driverlar falan çıkmıyor bakıyorum başka adamlarda intel olmasına rağmen onlarda çıkıyor driverlar da güncel sizce neden olabilir?
Şimdi ikisi de oldukça kaliteli fakat TRX 12 için fazla bir inceleme yok, inceleyenler de çok övüyor fakat SRK'nın hem incelemesi var hem de övgü var. Kararsız kaldım yani. TRX alsam bir sıkıntı yaşar mıyım? Bir de SRK'da titreme varmış. İlk motorum olacak. Yardım edebilecek varsa çok iyi olur.
Arkadaşlar kullandığım monitör aoc 25g3zm önce ki monitörümde yoktu ama ne zaman bişey indirsem bişey yükleniyor olsa bi anda siyah ekran geliyor biraz bekliyor sonra geri geliyor bazen 4 ,5 defa üst üste oluyor ve çok can sıkıcı oluyor bir çözüm önerisi olan varsa yardım edebilir mi?
belirli bi süre aralığı yok ama rasgele oluyor mesela geçen gta sa mod kuruyodum sürekli gidip geldi o arada virüs taraması yapıyorum malwarebytes'dan virüs çıkmıyor, bir şey indirirken vs daha fazla oluyor 3,4 saniye gidiyor 5 dk sonra tekrar oluyor
Mehabalar kullandığım aoc 25g3zm monitör arada bi siyah ekran oluyor ve çok sinirimi bozuyor bazen bi anda rasgele siyah ekran oluyor önceden kullandığım monitörde yoktu bu ama buna geçince başladı bir fikri olan var mı?
Epic games den almış olduğum oyunu iade ettim. Kütüphane den silindi ve bu oyunu alırken papara kart kullandım fakat veli iznim yok,yine de para hesabıma geri gelir mi?