mertakgun isimli üyenin son içerikleri

1. M

Red Switch RGB Mekanik klavye önerisi

Selamlar dostlar, red switch full rgb mekanik bir klavye satın almayı düşünüyorum. Bütçem maksimum 4k civarı, Corsair K70 Core TKL düşünüyorum istediğim özellikleri karşıladığı için. Ayrıca her ne kadar red switch olmasa da fiyatından dolayı Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Green Switch klavye de...
  2. M

AOC 23.8" 24G4X v MSI 23.8" G244F Gaming monitör

hem fps oyunları hem dizi film hem de yazılım işlerim için bu tarz pivot bir monitör almayı düşünüyorum, şuan ki laptopum 144hz, monitörü ana ekran olarak ayarlayıp çift ekran yapmayı planlıyorum. ikisi arasında kaldım ancak gönlüm nedense aoc'dan yana. Sizce hangisini almak daha mantıklı? ha...
  3. M

ASUSROG STRIX Scope TKL Deluxe vs SteelSeriesApex Pro TKL

Yeni bir klavye arayışı içerisindeyim, hem mekanik red switch hemde rgb aydınlatması olmasını tercih ediyorum. Yazılım ve oyun için kullanacağım. SteelSeries ve Asus modellerine kadar seçenekleri indirebildim fakat bu ikisi arasında karar veremedim. Sizce hangisi daha mantıklı? SS...
  4. M

Acer nitro 5 AN515-45 sRGB oranı nedir?

Selam dostlar yakın bir zamanda acerin nitro 5 AN515-45 serisinden almayı düşünüyorum fakat sRGB oranını bir türlü bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Geri