MertAliC isimli üyenin son içerikleri

1. M

Razer Basilisk V3X kablosuz mouse alınır mı? Alternatifleri nelerdir?

Corsair in dark core modelleri de çok hoşuma gitti kullanırken serçe parmağım ya da başka parmağım masaya sürtünüyor ve bu hoş değil. Bu şekilde iki yandan da desteği olan ya da en azından baş parmak desteği olan bir şey var mı?
  2. M

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Pilli olması dahili bataryayı kıyasla benim için daha avantajlı görünüyor ancak diğer verdiğiniz bilgiler ile iyi tercihler olmadığını anlıyorum. Aradığım şey daha çok ofis/oyun hibrit bir model öyle 4k 8k gibi özellikleri olsa da sırf pil tasarrufu için...
  3. M

Ergonomik şart ve beni yanlış anladınız sanırım. Ben oyuncu mouse bakmıyorum. Benim oynadığım oyunlar ağırlıkta Co-Op oyunlar simülasyonlar, minecraft, climb together, bacrooms, ets2 vs tipi birkaç saatlik oyunlar arada bir LoL giriyorum onun dışında son 1 yılda hiç kendi bilgisayarımda valorant...
  4. M

Selamlar herkese, Yaklaşık 10-15 yıldır aynı Microsoft klavye ve fareleri kullanan, bir ürünü aldığında bozulana kadar (en az 10 yıl) değiştirmeyen bir kullanıcıyım. Şu an Bilgisayar Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Günümün büyük kısmı kod yazmak, araştırma yapmak ve projelerle uğraşmakla...
Geri