mertbs28 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Papara ve Sipay alternatifi veya benzeri önerisi?

İkisininde kendine göre kampanyaları var ama hadi kullanmak isterseniz hiç kart vs bekleme herhangi a101 marketinden ücretsiz temin edebilirsin
  2. M

Papara ve Sipay alternatifi veya benzeri önerisi?

O zaman pep yada hadi kullan onlara bir şey olmaz
  3. M

2.El Sizce bu Sistem Bu Fiyata Nasıl ?

2. El olarak sarı siteden tek tek alsam parçaları sizce bu özellikler ne kadara mâl olur bana ?
  4. M

D Dediğim özelliklerle o bilgisayar adamın aynen dediği. Valoranti bilirsin ağır az ondan bile 240 FPS alıyor isinmasi 50-560 arasi Dedi sizce ?
  5. M

Teşekkür ederim 5 k ya bende ancak bukadar olur diye düşünüyorum laptop da düşündüm ama ona girince iş değişiyor aynı fiyatlara daha çok düşük sistemde PC ler çıkıyor karışıma
  6. M

Ona özellikle bakacağım teşekkür ederim 1750705168 Online olan oyunları oynamak için alıyorum (Metin2, knight tarzı çok yüksek sistem gerektirmeyen oyunlar)birde YouTube da gezinmek film izlemek icinn
  7. M

msi z97 gaming 5 anakart i7 4770 işlemci 32 gb ddr3 1600 mhz ram 256 gb m.2 ssd 550 watt power msi rx570 4 gb gaming x ekran kartı Satıcının bana attığı resimleri de ekliyorum arkadaşlar. Naçizane bilgisayardan anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum İstenilen benden Fiyat 5.5 K sizce...
Geri