hocam onu yapmayı denedim de olmadı. ya da ben beceremedim. herhalde son çare batarya kablosunu çıkartmak. bu tarz şeylerde deneyimim olmadığı için laptopu açıp içindekilerle oynaşmaya korkuyorum herhalde bir tamirciye gideceğim.
gigabyte aorus 16x 9sg laptopuma biosta birkaç performans ayarı yapmak istedim ama ayarları kaydet ve çık yapıp laptopu başlattığım zaman klavye ışıkları geliyor ama sadece siyah ekran var. görüntü sadece kendi ekranına mı gelmiyor diye denemek için hdmi kablosuyla başka bir monitöre bağladım...
gigabyte aorus 16x 9sg laptopum var. özellikle AAA oyunlar oynarken kulaklıkta cızırtı sesleri, mouse bağlantısında 5-10 saniyelik kopmalar ve ani fps droplarının sebebiyet verdiği stutterlarla uğraşıyordum. chat gptye sordum ve latencymon uygulamasıyla test yapmamı tavsiye etti. latency...
başlıkta yazıyor. oyunculara yönelik bir ürün istiyorum. tercihen istediğim zaman kablolu istediğim zaman kablosuz olsa daha iyi olur. 4k civarına logitech g pro x se buldum onu önerir misiniz...
sessiz olmasına önem verdiğim ve bütçem az olduğu için 2700tlye msi strike 600 aldım. sessizliğinden gerçekten memnunum ama kullandıkları font çok kötü. bazı tuşlara basarken hangi harf olduğunu zor seçiyorum. wraith dışında full takım tuş satan mağaza göremedim. wraith de full siyah takım...
2400rpm ve toz filtresi var. hakkında çok inceleme bulamadım sizce 1700tlye alınır mı? bundan daha ucuza yüksek rpmli toz filtreli soğutucu var mıdır?
https://www.trendyol.com/memo/fl08-7-seviyeli-ayarlanabilir-dizustu-bilgisayar-sogutucu-yukseltici-turbo-fan-radyatoru-siyah-p-900870027