Merhaba arkadaşlar
Aktif olarak Instagram kullanan biriyim. Hoşlandığım bir kız var. Onun tüm bildirimlerini açtım. Herhangi bir gönderi attığında veya bir hikaye paylaştığında anında bildirim geliyordu bana. Ben bu arkadaşın profiline girebiliyorum. Gönderilerini ve takipçilerini görebiliyorum...
R7 240'dan GT1030'a upgrade çok gereksiz gibi. Aman aman bir fark olmayacaktır. İlle de alacaksanız ikinci elden GTX750Tİ kovalayın. GT1030 ile denk güçte. 600 TL'den başlıyor fiyatlar.
Düzeltme: Upgrade değilmiş. Yeni farkettim.
Testi yanlış yapmışsınız. Ekran kartı tam yükte değil. 0x MSAA değil 8x MSAA olmalı. Kart zorlanmıyorken bile %99 fan kullanımı var ve buna rağmen 81 derece. Uzak durun o karttan. İsterse altın kaplama olsun.
Umarım ama her ne olursa olsun gideceğim ve ona söyleyeceğim. Yoksa kendimi yiyip bitireceğim. Geçen sene aynı sınıftaydık keşke o zaman konuyu açsaydım. Çok daha avantajlı olurdum ama hayat bir kumar işte.
Herkese öncelikle iyi geceler.
Hoşlandığım bir kız var. Yaklaşık 1 senedir böyle hisler içerisindeyim ve artık bunu teyir ettim. Onu gerçekten çok seviyorum. Bu sene okul döneminde ona direk söyleyeceğim. Tabi az çok onun da görüşlerini önden sezmen lazım. Dikkatimi bir şey çekti. Son günlerde...