Merhabalar, en fazla 23k mümkünse 20k bandında. Hem oyun oynayabileceğim Gta 5, Valortant, Cities Syklines vs. hem de üniversite için kullanabileceğim laptop önerileriniz nelerdir?
S
Sizin kadar hakim değilim malesef, ben 3050'ler 4 gb diye biliyordum eğer Mayıs ayına kadar fiyatı artmazsa kesinlikle bunu alırım. Gider bir tane de ekstra ram alırım mükkemmel olur. Birde sanırım siz bu işten anlıyorsunuz size iki soru daha sormak istiyorum ilk olarak sistemde 8 gb ram var...
Arkadaşlar Merhaba, bu sene Allah nasip ederse Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencisi olacağım. Ailem Mayıs ayında sana yeni bir bilgisayar alalım diyor. Ben de üniversite için vs. daha kolay olması açısından laptop istiyorum. Ailemi maddi olarak çok da yormak istemiyorum. Genelde bilgisayarda...
Arkadaşlar 15.000 TL bütçem var, bilgisayar satın alacağım. Çektiğim otomobil videolarını editleyip render yapmak istiyorum 2k ve 4k videolar çekiyorum ve metin 2 tarzı basit oyunlar oynuyorum. Sizce hangi sistemi satın almalıyım?
GAMING-12400F / INTEL i5-12400F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2...