Intel Core i5 13600KF veya Intel Core i5 14600KF arasında kaldım araştırmalarım sonucu her ikiside alınabilir durumda genel olarak ve 6 lı kule tipi soğutma kesinlikle zorunlu
Konu Bu şekilde çözümledim
Desteklesede direk alsam keşke ama malesef anakartı değiştirmek istemiyorum değiştirecek olsam direk amd işlemci ve anakartına geçmem gerekir ama bunların hepsi ek maliyet o yüzden geçmek istemiyorum açıkcası ddr4 için yeterli artık amd ye geçersem am5 e geçerdim sıfırdan sistem kuracak olsaydım...
Yorumun için teşekkür ederim ama k serisi işlemciler anakart ile uyumlu değil hocam anakart modeli 65w olarak işaretlenmiş k serisini hiçbir şekilde önermemişler genelde f serisi işlemleri baz almışlar k serisi işlemcinin wat değerleride aynı zamanda çok yüksek soğutma durumunu dert etmiyorum...
Arkadaşlar selamün aleyküm PRIME H610M-R D4 anakartı modelim için işlemci arıyorum şuan aktif olarak i313100f kullanmaktayım yeni sistem toplamayı düşündüm ama max 40k bandında çıkıyor ddr5 li sistem olarak ama ben o kadar üçret harcamadan işlemci üzerinde değişiklik yaparak biraz daha sistemde...