Mertcanyldz isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım 5080 Ekran Kartı PSU Önerisi

teşekkürler bi bakayım
  2. M

hangi modelini tavsiye edersin hocam
  3. M

Bunu gördüm ama bütçemi şuan aşıyor m2ssd ile beraber alacağım bundan dolayı limite takılıyorum
  4. M

Merhaba 5080 Ekran kartı ve intel 17-14700k için ve gerekli bilgisayar bileşenlerim için bir psu aramaktayım ve ne kadar araştırma yapsamda hangisi doğru hangisi yanlış çözemedim açıkcası 850watt 5080 minimum ama işlemci ve diğer bileşenleri baz aldığımda yetmez diye düşünüyorum bundan dolayı...
  5. M

❌İndirim Bitti! Nzxt C1200 1200W 80 Gold Atx 3.1 Tam Modüler Siyah Güç Kaynağı 8.799TL

Hocam yokmu daha uygun fiyatlı alınabilecek başka bir psu önerin varsa 1000w veya 1200w daha iyi olabilir m2ssd de alacağım için her 2sini dengelemeye çalışıyorum
  6. M

Yardım 4K Monitör Tavsiyelerinize Açığım

Arkadaşlar Selam 27inç veya 32 inç 4K Monitör arayışındayım o kadar video ve genel bir araştırma yapmaya çalışıyorum lakin eğer elinde olan kullanan var ise tavsiyelere açığım bütçe olarak böyle düşük tutmuyorum max 30-35 arası bulabilirsem güzel olacak ama illa 4k 30-35 arası olmaması daha iyi...
  7. M

14700k vs 9800x3d tavsiye

aynen öyle devam et gereksiz harcama yaparsın şuan onun yerine monitör düşükse ona bak klavye mouse veya başka eksik bir bileşenin varsa ona yönel işini görecek şekilde devam etmen çok mantıklı bir karar olur gereksiz yere kendinide yormamış olursun
  8. M

Şahsen ben olsam gerek duymam devam ederim bir şey yapmana gerek yok zaten intel i7 14700k en iyi işlemçiyi kullanıyorsun sıkıntı yok işlerini fazlasıyla görürsün gereksiz yere şuan amd ye geçmen mantıksız olur paranı hazır hazır tutmaya çalış veya dolar gibi birşeye yatır dursun sana kalmış...
  9. M

elinde varsa devam etmen daha mantıklı geldi acıkcası sonuçta en az 2.3 sene kullanırım diyorsan yine amd ile aynı duruma gelmiş olacaksın 2.3 sene içinde de amd aynı tür işlemçiler çıkartarak destek vermiş olacak bu durumda intel daha mantıklı satmadan çünkü 2026 yılının ortasında büyük ihtimal...
  10. M

Yardım Asrock ve Msı Arasında kaldım Acil yardımınızı bekliyorum

eyw hocam fikrin için sağolasın bende asrock düşünmüştüm ama msı güvencesi daha iyi falan diye tuturunca kafam karıştı :)
  11. M

bende asrock düşündüm hem ses kartı vs. msı a göre daha iyi bi arkadaş msı al güvencen daha iyi tutturdu bende arada kaldım msı mı asrcok mu diye asrock daha iyi özellik sunuyor aslında msı ile fark yok msı daha fazla m2 slotu sunuyor ama ses olarak genel kullanıyor asrcok daha iyi modeli...
  12. M

o senin dediğini asus da yaptı gıgabayt da yaptı fark eden bir şey yok
  13. M

beyaz siyah fark etmez önemli olan benim için ileriye dönük olacak vramlar yüksek olması daha sonra m2 slotlarının pci 5.0 en az 1 tane olması gerekli örnek amd 10 bin veya 11 bin serisi işlemçiler çıkartırsa eğer uyumlu şekilde kullana bilmek sadece am5 soketi yeterli olmuyor malesef vram lar...
  14. M

Bütce max 11 K asrock 9800 tl bandında msı ise 11 bin tl bandında
  15. M

Merhaba arkadaşlar 2 anakart modeli arasında kaldım bu yüzden fikirlerinizi veya önerilerinizi görmek isterim ASROCK: https://www.asrock.com.tw/MB/AMD/B850%20Steel%20Legend%20WiFi/index.tr.asp MSI:https://www.msi.com/Motherboard/X670E-GAMING-PLUS-WIFI/Overview Fiyat olarak aralarında şuanki...
Geri