Mertcetinkaya06 isimli üyenin son içerikleri

1. Mertcetinkaya06

Soundbar Tv İçin Öneri?

Teşekkür ederim
  2. Mertcetinkaya06

Soundbar Tv İçin Öneri?

Merhaba; Fiyat performans bir ürün arıyorumç Evdeki televizyonum için Soundbar arayışım vardır.
  3. Mertcetinkaya06

Ryzen 5.500 Sıvı Soğutucu Önerisi ?

bu konuda pek bir bilgim olmadığı için şuan kullandığım ekpimanlara uygunmu bu dediğiniz işlemci.
  4. Mertcetinkaya06

Iphone 11 Bellek Yükseltme

teşekkür ediyorum bakıyım 1781336707 haklısınız bende öyle düşünüyorum
  5. Mertcetinkaya06

Benim ısınma fazla yok ama maksat daha serin çalışsın termal macun öneriniz varmıdır.
  6. Mertcetinkaya06

3k Bütçeye Airfryer Önerisi

Hakkınızda hayırlısı olsun hocam.
  7. Mertcetinkaya06

Iphone 11 Bellek Yükseltme

Merhaba; Telefonumdan memnunum fakat 64gb olduğu için artık yetersiz gelmeye başladı. Bazı yerlerde 128/256 gibi yükseltmeler yapıldığı gördüm güvenilir bir işlemmidir telefon bir zarar görürmü işten anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.
  8. Mertcetinkaya06

Teşekkür ederim 4.000tl zorlarım hocam maksat hem işlemci serin çalışsın hemde güzel görüsün amacım.
  9. Mertcetinkaya06

https://www.malifest.com.tr/urun/philips-airfryer-hd9650-90-xxl-avance-collection-7-3-lt-yagsiz-fritoz?ref=akakce&v=1.33.3 Bu modeli kullanıyorum. İndirimler oluyor takip ederseniz yakalarsınız kuzenimde bundan almıştım oda çok memnun
  10. Mertcetinkaya06

Önerebileceğiz bir model varmıdır
  11. Mertcetinkaya06

Merhaba; Isınma fazla olmuyor ama yaz aylarında işlemcime zarar gelmemesi için hem kasada duruşu güzel görünüm birde işlemcimi serin çalıştıracak bir soğutucu arayışındayım. Yardımcı Olabilirmisiniz. Kasa Bilgileri AMD Ryzen 5 5500 3.6GHz 16MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci MSI...
  12. Mertcetinkaya06

Merhaba; Eğer acil değilse philips almanı öneririm biraz daha bütçeyi yükseltip ömürlük kullanırsın.
  13. Mertcetinkaya06

Android Telefon Önerisi?

çok tşk ederim bu modele bir bakayım
  14. Mertcetinkaya06

Android Telefon Önerisi?

Nothinge de hangi modeli önerirsiniz
  15. Mertcetinkaya06

Android Telefon Önerisi?

teşekkür ederim ilk defa duydum ismini bir araştırayım hocam
Geri