Mertduranmn isimli üyenin son içerikleri

1. M

2.el ürün garanti nasıl oluyor elektrikli scooter

letgo üzerinden segway f2 pro aldım ve alırken kutusu yoktu ve sadece faturasının fotografı var ( satıcı ısmını ve adresinin oldugu yeri kapadı sorun olurmu) ve ürünün 1 yıl üstü garantisi var nasıl olucak ?? kendi üstüme faturalandırabilirmiyim vatan dan alınma bu arada...
  2. M

İPHONE XR EKRAN DA BEYAZ NOKTA

2. el iphone xr aldım ve telefonun sol alt köşede sadece açık renklerde çok az beli olan birbeyaz nokta var sizce bu neden olmuş olabilir (Alırken sahibi söylemedi ve benimde dikkatimdan kaçtı ) sizce bu büyük bir problemmi cihaz içi hiç açılmadı.
  3. M

Wv Polo 2015 DSG Alınır Mı ?

Alabilirsiniz fakat 100.000km de satmanızı öneririm. Almadan önce motor mekanik olarak iyice baktırın ustanıza.
  4. M

Ebaydan Ürün Nasıl Getirilir?

Ebayda bir kullanıcıdan 2. el bir ürün almak istiyorum fakat türkiyeye getirimi yok . bunu nasıl çözebilirim? satıcı almanyada veya başka yurtdışından 2. el ürün alma platformu tarzı bir yer varmı ???
  5. M

İCLOUD SİLİNEN VERİLER

ease us uygulaması sılınen dosyaları buluyor fakat 4 bın tl para istiyor
  6. M

İCLOUD SİLİNEN VERİLER

İcloud dan belgeleri silip üstüne o hali ile yedekleme yaptım yani veriler yok. Yedeği de yok hayli Çok gerekli belgeler vardı 2 senedir uğraştığım. Bunları nasıl geri getirebilirim ?
Geri