Mertdvrim isimli üyenin son içerikleri

1. Mertdvrim

JBL marka kulaklığımın kutusu ötüyor

Garantiye yolladım değiştirdiler
  2. Mertdvrim

Playstation 5 sahipleri toplanın

Ps açıp mağazaya bakınca 2.400 telefondan uygulamadan bakınca 4 k yazıyor çözemedim
  3. Mertdvrim

Var
  4. Mertdvrim

Usta bende normal ps5 var çok memnunum sessiz slim biraz daha sesli çalışıyor ufak olduğu için ama gb si fazla ikiside iş görür Tt garantili al 1761325964 Bende 2.400 şuan bana özel mi anlamadım
  5. Mertdvrim

fc 26 ultimate sürüm sizde şuan ne kadar gözüküyor gençler uygulamadan bakmayın. Ps girip bakın
  6. Mertdvrim

Emin evim güvenilir mi ?

Yeni kuruldu ya hocam güvenemiyorum
  7. Mertdvrim

Emin evim güvenilir mi ?

Arkadaşlar Emin evime girmek istiyorum tek merak ettiğim güvenilir mi eminevimd giren tanıdıklarınız vs varmı
  8. Mertdvrim

Ps4 ps5 hakkında bilgi

Arkadaşımda ps 4 pro var bende ps5 var fc 25 yada 26 alsak birbirimizle oynanır mı
  9. Mertdvrim

Laptop önerisi bekliyorum

Arkadaşlar oyuncu laptoplarından anlamıyorum tek bildiğim çok gürültülü ve sesli çalışıyor ısınıyor donmalar fps kayıpları oluyor diye biliyorum 30 35 k arası bir bütçeye her oyunu yüksek ayarda oynatabilecek ısınma problemi minimum olan bir model varmı üzmeyecek fps seviyesi iyi olucak ağır...
  10. Mertdvrim

13 ten 16 ya geçmek hakkında

Arkadaşlar 2.5 senedir 13 kullanıcısıyım evlenmeden önce son kez bir kısmet olursa telefon yükseltmesi yapmak eki uzun yıllar idare etsin 13 ten 16 ya geçmek istiyorum ne diyorsunuz fikir verir misiniz
  11. Mertdvrim

Tv den anlayan arkadaşlar buradamı

https://www.vatanbilgisayar.com/grundig-65ghq9500-65inc-164-cm-4k-uhd-google-smart-qled-tv-uydu-alicili.html Arkadaşlar tcl alıcaktım 65 inc ama vatandaki müdür bu ürünü önerdim aldım tcl çok iyi bir ürün ama arızalanırsa sıkıntı çıkarsa çok kötüler dedi tv bozulunca bazen 2 ay uğramadıkları...
  12. Mertdvrim

Cs go cu tayfa acil toplanın

Hile vs kullanmıyorum attı oyuna girmiyor böyle bir şey çıktı neden ?
  13. Mertdvrim

Tcl marka tv önerir misiniz kullanan varmı

Servisi çok kötğ dedi vatan o yüzden almadım
  14. Mertdvrim

Tv işinden anlayan arkadaşlar buraya lütfen

Arkadaşlar 2 3 tane tv arasında kaldım bilen lg alıcam 2 sene sonra günceleme almaz sorun yaşarsın diyenler var ayrıca ip tv uygulaması için sorun muş inmez dediler tcl nin link bırakacağım tv sini çok beğendim ama onun hakkındada bazı sorunlar okudum bu işin piri adamlar bir yardımcı olun Tcl...
  15. Mertdvrim

Arkadaşlar tv önerir misiniz lütfen

42 ila 44 bin tl arasında bütçem var bana uzun yıllar bozulmayacak güncelleme sorunu olmayacak kasmayacak bir tv önerisi verir misiniz
Geri