Usta bende normal ps5 var çok memnunum sessiz slim biraz daha sesli çalışıyor ufak olduğu için ama gb si fazla ikiside iş görür Tt garantili al
1761325964
Bende 2.400 şuan bana özel mi anlamadım
Arkadaşlar oyuncu laptoplarından anlamıyorum tek bildiğim çok gürültülü ve sesli çalışıyor ısınıyor donmalar fps kayıpları oluyor diye biliyorum 30 35 k arası bir bütçeye her oyunu yüksek ayarda oynatabilecek ısınma problemi minimum olan bir model varmı üzmeyecek fps seviyesi iyi olucak ağır...
Arkadaşlar 2.5 senedir 13 kullanıcısıyım evlenmeden önce son kez bir kısmet olursa telefon yükseltmesi yapmak eki uzun yıllar idare etsin 13 ten 16 ya geçmek istiyorum ne diyorsunuz fikir verir misiniz
https://www.vatanbilgisayar.com/grundig-65ghq9500-65inc-164-cm-4k-uhd-google-smart-qled-tv-uydu-alicili.html Arkadaşlar tcl alıcaktım 65 inc ama vatandaki müdür bu ürünü önerdim aldım tcl çok iyi bir ürün ama arızalanırsa sıkıntı çıkarsa çok kötüler dedi tv bozulunca bazen 2 ay uğramadıkları...
Arkadaşlar 2 3 tane tv arasında kaldım bilen lg alıcam 2 sene sonra günceleme almaz sorun yaşarsın diyenler var ayrıca ip tv uygulaması için sorun muş inmez dediler tcl nin link bırakacağım tv sini çok beğendim ama onun hakkındada bazı sorunlar okudum bu işin piri adamlar bir yardımcı olun
Tcl...