mertefe34 isimli üyenin son içerikleri

1. M

2.el bilgisayar satışı

Merhabalar model yükseltmek için 2el masaüstü bilgisayarımı satışa çıkarttım maalesef sarı site üzerinden satamadın istanbul bölgesinde 2.el bilgisayarımı satabileceğim bir yer önerir misiniz?
  2. M

Steam Epic Origins 50-150 TL oyun önerisi

Hikayesi bol ve güzel diri tutacak sarıcak bir oyun arıyorum bütçe yaklaşık olarak o ayarda gamesatış gibi şeylerde önerebilirsiniz
  3. M

Lol fps drop sıkıntısı

aynısı ya valo bende yüksekte 240-270 ama lol tf 90 ayarından onu nasıl düzleticez bilemiyorum
  4. M

Lol fps drop sıkıntısı

anladım çok teşekkürler
  5. M

Lol fps drop sıkıntısı

nasıl düzeltebiliriz sistem aşırı yeterli olduğunu düşünüyorum ama sorun can sıkıcı özellikle ejderlerde ve nesh te aşırı aşırı düşüyor 80 e ama başlangıçta 290 la açıyor anlamsız gerçekten
  6. M

Lol fps drop sıkıntısı

sil yükle denendi hocam değişik bir problem olduğunu düşünüyorum biraz spesifik
  7. M

Lol fps drop sıkıntısı

çok teşekkürler deneyeceğim 1657365645 dostum denedim ama sonuç %50 oranda düzeldi başka bir zaman tavsiyen var mıdır? tek lol de bu kadar kötü
  8. M

Lol fps drop sıkıntısı

55 mak 67 derece
  9. M

Lol fps drop sıkıntısı

Merhabalar bir kaç haftadır lol fps drop sıkıntısı yaşıyorum yaklaşık 144 fpsten 90-88 fps kadar gerilemektedir(medium ayarlarda) çok farklı bir şekilde Rainbow Six Siege de ultra ayarlarda 220 fpsin altına çok nadir iniyor aynı şekilde CS-GO oyununda 230 fpste geziniyor yardımcı olabilirsenin...
Geri