MeRTFenS isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım Yemeksepeti numaramı doğrulayamıyorum

Ss li bir şekildedir mail at sorunu çözüyorlar.
  2. M

Valorant 150 vpler nerede satılır

Stok kaç ve toplu veya en son kaç olur ?
  3. M

🔥İndirim E-yooso Z94 vergi dahil 480 TL

Z686 daha iyi değil mi bu kklavyeden?
  4. M

🔥İndirim E-YOOSO Z686 Klavye 460 TL

Ak680 iyi mi ondan alt seviye mı ?
  5. M

AJAZZ AK680 MEKANİK KLAVYE VERGİYLE 660TL

Küçük geldi gözüme nedense bu fiyata veya yakın olarak bundan iyisi var mı ?
  6. M

AJAZZ AK680 MEKANİK KLAVYE VERGİYLE 660TL

Z686 daha mi iyi
  7. M

❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z11 Mekanik Klavye 428TL

Beyaz olan daha iyi gibi duruyor ama gri beyaz daha pahalı ondan o niçin öyle
  8. M

Tamam bende alam keycap alıcaksam hangisini alayım bu yukarda sorduğum gibi İngiliz portekiz ... Siyah beyazı
  9. M

Ben keycaps ne olduğunu bilmiyorum desen 😀 iyi bir şey klavye yararı varsa alırım tabikide çok pahalı değilse avantaj sağlıcaksa
  10. M

Öyle yapcamda ingilizce Portekiz siyah beyaz ... Seçenekleri var hangisi almam daha mantıklı onu soruyorum
  11. M

Z686 almayı düşünüyorum hangisinin sepete secmeyelim olarak hangisini seçmem daha mantıklı bilmiyorum da söyler misiniz 5 10 TL fazla filan olması sorun değil hangisi daha iyiyse onu alam
  12. M

Z94 olayı nedir z686 hangisi daha iyi bide bu klavye güzel mı kesin alınır mı fiyat avantajı çok mu
  13. M

Arkadaşlar ilk defa klavye alıcam böyle mekanik yabancı şimdi bu klavye alınır mı kesin olarak fiyat olarak çok avantaj var mı ve kalitesi nasıl z11 mı daha iyi z686 şunu biri söyleyebilir mi akıl verin
  14. M

🔥İndirim Temudan yeni kullanıcılara 3000TL Kupon paketi + %30 ek indirim fırsatı!

Olay ne şimdi nasıl alınıyor ne veriyor tam ozetliyicek var mı konuyu ?
Geri