6, 7k çokmuş ya gerçekten. O zaman en iyi donanımlardan değil de biraz orta seviyeye yaklaşmak gerek :/
1684353193
Olsun be köşede tatlı tatlı dursun çocukluğum :(
Kendimi o yıllarda hissedeceğim bir köşe düşünüyorum. Daha sonradan PS2, dvd player vs. gibi şeyler de alacağım. Maksadım o yılların oyunlarını oynamak değil de o yıllarda gibi hissetmek, çocuklukta imkansızlıktan dolayı alınamayan hevesleri almaya çalışmak bir nevi...
1684351868
Hadi ya :(...
Arkadaşlar merhaba,
Geçenlerde YouTube ana sayfamda tesadüfen Vista ile alakalı bir video çıktı. Vista'nın o ikonik arayüzü beni bir anda geçmişe götürdü ve geçmişteki bilgisayarımı, o dönemde kullanamadığım Vista özelliklerini ve açamadığım oyunları hatırlattı. Sonrasında o döneme ait PC...
Evet ip değiştiremediğim modem arayüzüne 192.168.1.1 ile giriyorum. Modeme wi fi ile bağlandığımda cihazlar bir süre internete bağlı kalıyor fakat sonra internetten kopuyorlar. Ama yanlış anlaşılmasın Wi-fi bağlantısından kopmuyorlar, wi fi ye internet olmadan bağlı kalmaya devam ediyorlar...
Arkadaşlar merhaba,
Ana modemimden çıkan Wi-fi sinyallerinin evin tüm odalarına yayılamaması üzerine elimdeki eski modemleri router olarak kullanmak üzere evin tüm odalarına dağıttım.
Öncelikle intenet sağlayıcım Superonline ve 100mbps pakete üyeyim. Fiber hattın bağlı olduğu modemin marka...
Öncelikle Merhaba
HP x27 marka full HD bir monitörüm var. Yaşadığım apartmanda bulunan Beinsport üyelikli merkezi Kablo TV yayınını monitörümden ve ileride alacağım projeksiyonumdan izleyebilmek adına, DARK markasına ait harici bir TV kutusu satın aldım. ( Ürünü dolap uygulamasından 85 TL'ye...