merthenics.guler isimli üyenin son içerikleri

1. merthenics.guler

5G Altyapınız NSA mı Yoksa SA mı Olduğunu Öğrenin!

[H3 id='iPhoneda+300112345+yaparak+ta+renebiliyorsunuz']iPhone'da *3001#12345#* yaparak ta öğrenebiliyorsunuz , androidc cihazlarda *#*#4636#*#*[/H3]
  2. merthenics.guler

Öneri Koşu ayakkabıSI önerisi

Şu an Salomon Aero Glide 2 kullanıyorum ve aşırı memnunum performans ve konforu gerçekten çok iyi. Aero Glide 3 de çıktı, onun için de çok iyi diyorlar ama denemedim . Daha önce Asics kullanıyordum, o markanın ürünleri de oldukça konforlu ve rahat
  3. merthenics.guler

İphone 17 mi 17 pro mu

Telefoto kamera ve ekstra performans senin için önemli değilse iPhone 17 yeterli, ama daha iyi kamera, uzun vadeli performans ekstra ram istiyorsan aradaki 30K farkla iPhone 17 Pro tercih edebilirsin , 17 pro max kullanıcısı olarak söylüyorum 1x ve 2x dışındaki kamera lenslerini çok nadir...
  4. merthenics.guler

17 pro max vs s25 ultra

Uygun fiyat nereden bulursam oradan alıyorum genelde yerel telefonculardan araştıra araştıra bakıyorum 1772054698 Zaten bazılarının wp numarası var onlar whatsapp durumlarında paylaşıyorlar ellerine geldiklerinde
  5. merthenics.guler

17 pro max vs s25 ultra

Ben her yıl telefonumu değiştiriyorum , 18 pro max çıktığında 17 yi satıp yeni modeli alacam , eylül ayı gibi çıkmış oluyor cihaz Türkiyeye ise ortalama 1 ay sonrasında geliyor , o bir aylık süreçte iphone 8 e takıyorum hattımı sms veya arama geldiğinde aynı icloud hesabında oldukları için diğer...
  6. merthenics.guler

17 pro max vs s25 ultra

İphone 17 pro max yurtdışı kullanıyorum aşırı memnunun inanılmaz iyi herşeyi 1772040217 2.El satışları da samsung modellere göre çok daha iyi ve kolay 1772040341 Abim s23 ultra kullandı , s25 ultraya geçti arada bir kıyaslıyoruz iki cihaz da kullanımda memnun eder , içindeki işlemcilere falan...
  7. merthenics.guler

Evde vücut yapılır mı?

Özelden de yazdım hocam antrenmana sadık kalırsan , beslenmeni düzeltirsen değişim kaçınılmaz olacaktır
  8. merthenics.guler

PULL&BEAR VE BERSHKA YILBAŞI İNDİRİMLERİ! 1 OCAK 19:00

Fiyatlar çok iyi 3 ürün ekledim sepete beklemedeyim
  9. merthenics.guler

Evde vücut yapılır mı?

Geçmişe dönük mesajlarda calisthenics odaklı bir antrenman programı paylaştım hocam onu uygula verim alırsın, beslenme konusunda ise sağlıklı karbonhidrat kaynakları kullanarak kilo almanı öneririm (örneğin yulaf, makarna, baldo veya basmati pirinç pilavı gibi) Boy, kilo ve yaş bilgilerini...
  10. merthenics.guler

Gainer önerisi ? Hardline vs Bigjoy vs Supplementler

Hardline da iyidir , sporu asla aksatma 45 kilo başladım bende 105 kiloya çıktım şuan ise 75 kiloda sabitledim kendimi devamlılık bi şekilde başarı getiriyor
  11. merthenics.guler

Gainer önerisi ? Hardline vs Bigjoy vs Supplementler

Bütçen müsaitse Kingsize all in one almanı tavsiye ederim içeriği muhteşem , ama müsait değilse bigjoy gainer işini fazlasıyla görecektir
  12. merthenics.guler

100K En iyi video ve fotoğraf için kamera önerisi

Canon Eos R5 Canon Eos R6 Mark 2 Nikon Z6 3 , Z7 yada Z8 Fujifilm X-H2S Sony α7 IV yada a7R V
  13. merthenics.guler

Mac Mini M4 SSD Yükseltme – Türkiye’de Mümkün mü?

Evet içine program kurabilirsin herhangi bir sorunla karşılaşmazsın
  14. merthenics.guler

Mac Mini M4 SSD Yükseltme – Türkiye’de Mümkün mü?

Alınacak risk ve sarf edilen çabaya değmez diye düşünüyorum , sağlam bir harici ssd çok daha verimli olacaktır zaten sabit kalacak masada mac arkasana gizlersiniz olur biter 1743670738 Bu cihaz hem çok ufak hem çok güçlü resim de ekledim mini cep boyutunda mac yanında absürt rahatsız...
  15. merthenics.guler

Yurtdışı 16 Pro mu yoksa Tr 14T Pro mu

Oyun performansı konusunda asla üzmez 14 pro max kullanıyordum yeni 16 pro max e geçtim inan bana hız farkı asla yaşamadım , batarya konusuna gelirsek şarj konusunda 3 saat garanti oynatır daha yüksek olabilir oyuna göre değişir , hedefin sadece oyun oynamak ise tüm bu telefonlar yerine sana...
Geri