merthenics.guler isimli üyenin son içerikleri

1. merthenics.guler

Yardım iPhone 17 Pro Max Fppro Yüksek Tamir Ücreti

Onu hatırlamıyorum ama cihaz iade istedim gelince bakacam 1783606368 Enes gsm diyor herkes oraya göndermek en iyisi olacak gibi 1783606405 Turan gsm mi ?
  2. merthenics.guler

ilk kullanım haziran gözüküyor telefonda haziranda almıştık
  3. merthenics.guler

Aldığımızda çok test yaptık 1 hafta sonra böyle olacağını gerçekten düşünmüyorm o yüzden hiç söylemedim bile
  4. merthenics.guler

hayır darbe de almadı sıvı teması da olmadı durduk yere bi anda panic ve reset atmaya başladı kameraya girince fark ettik 1783601590 bilemiyorum ki hocam kapalı dediler toplama cihaz olduğuınu düşünmüyorum devamlı alışveriş yaptığım kişi
  5. merthenics.guler

Evet sıfır aldı zaten pil devri 9 falandı bozulduğunda
  6. merthenics.guler

Enes gsm denemek istiyorum şansımı 1783600668 Çok teşekkür ederim herkese cihazın iadesini alayım
  7. merthenics.guler

Teşekkür ederim inceleyim orayı da
  8. merthenics.guler

Hocam sitede anakart tamiri için fiyat belirtmiyorlar diğer ufak tefekleri yazmışlar , ben cihazı gönderdim 30000 tl fiyat çektiler
  9. merthenics.guler

Abimin kullandığı yurt dışı iPhone 17 Pro Max cihazı; ekranda kamera ayarlarına veya farklı menülere girmeye çalıştığımızda sürekli respring atıyor (ekran kararıp logo geliyor). Cihazda ayrıca "Face ID sorunlu" uyarısı da mevcuttu. Bu şikayetlerle cihazı FPPRO’ya tamire gönderdik. Birkaç gün...
  10. merthenics.guler

Airpods Pro 3 Kulaklığım Normal mi ?

Kapağı daha ağırdı kapatınca tok bir sesi vardı kaldırırken kapağa güç uygulamak gerekiyordu , pro 3 te daha hafif tasarlamışlar ve bence iyi olmuş
  11. merthenics.guler

Airpods Pro 3 Kulaklığım Normal mi ?

Airpods Pro 2 den pro 3 e geçtim , aynı boş kapak hissiyatı bendekinde de var normal bu 1782633904 İlk başlarda garipsemiştim ama alışıyorsun bi süre sonra
  12. merthenics.guler

17 Pro Sarj Hk Soru Hk

Onun yerine pili max 80-90 arasına şarj edecek şekilde sabitle bence pil sağlığı açısından da çok daha iyi
  13. merthenics.guler

17 Pro Sarj Hk Soru Hk

Çok normal telefon kullanılmadığı saatleri analiz eder , şarjdayken pili eskitmemek adına hızlı şarj yerine gücü güne yayarak daha yavaş şarj sağlar
  14. merthenics.guler

Çözüldü✓ Samsung 970 Evo Plus Vs 990 Pro

Evet 2 modelde de dram mevcut 1779448167 Amiral gemisi modeli samsungun üzmez sizi hocam heatsink 4 tb olanı kullanıyorum aşırı memnunum
Geri