Mertjr isimli üyenin son içerikleri

1. M

nintendo switch lite almalı mıyım?

tekrardan selam az önce system memory kontrol ettim 5.5 gb gözüküyor normalde 64 gb olarak gözükmesi gerekmiyormu acaba
  2. M

eve o siteyi biliyorum ülkeyi o yüzden japonya yaptım bilet alıcam 2 oyun veriyor siz zaten biliyorsunuzdur bilet 1600 tl çok uyguna geliyor 2 oyun 1685206340 kutulu gönül ister ama cidden fark oluyor bazı oyunlarda
  3. M

çok teşekkür ederim sorunun çözümünü buldum bazen joy con fabrika dan çıkarken 0 a 0 ölçüde olmayabiliyormuş bu video da hemen çözümünü gösteriyor aynı sorunu yaşayan arkadaşlar yapabilir benim hemen çözüldü :)
  4. M

hocam selam ben bügün switch oled aldım sağ tarafdaki kırmızı joy con tam oturuyor yerine kafat hafif bir oynaması var çok minimal. sol taraftaki mavi sapa sağlam duruyor bazıları kronik her cihazda var diyor sizde bu durum varmı acaba
  5. M

nintendo switch oled joy con oturmama

herkese merhaba az önce switch oled modeli aldım joy conlar sorunsuz oturuyor fakat sağ taraftaki kırmızı joy con hafif bir oynaması var aşağı yukarı gibi çok minimal saol taraftaki mavi joy con çok sağlam bir şekilde duruyor bazıları her switch de bu sorun var diyor yardımcı olursanız sevinirim
  6. M

Yardım Xpg battlecruiser sıvı soğutma montajı

Hocam selamlar bende de aynı kasa ve aynı sorun var 360 mm sığmıyor üste öne takıcam sizde ısı değerleri ne durumda acaba
  7. M

Yeni monitör yeşil sorunun

herkese merhaba Asus tuf serisinden yeni bir monitör aldım ölü piksel ve ghosting testlerini yaptım sorunsuz çıktı fakat az önce ekrana yandan bakerken bu sorunu farkettim asıl ekranda değil sorun siyah kısımda kalıyor sebebi nedir veya iade etmem gerekirmi sizde danışmak istedim yardımcı...
  8. M

Yeni kasa seçimi ....

Yeni bir kasa almak istiyorum Dark guardian Pro AEROCOOL airhawk Bu ikisi arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim
  9. M

Aşırı ısınma sorunu bitmiyor

Teşekkür ederim insan anlamayınca böyle oluyor :) 1601031166 Yazıp yardım eden herkese teşekkür ederim :)
  10. M

Anladım teşekkürler
  11. M

Stres testi dün yaptım 76 derece son buldu
  12. M

Şöyleki kasanin i içi ve yan temperli camı dokunurken eli yakıcak kadar sıcak oluyor bu yüzden aynı PC kardeşime de dizdik fakat böyle bir ısı yaymıyor
  13. M

İşlemcim oyun içi 65 ila 75 erece ve üstü ekran kartım ise 70 derece oluyor aşırı bir ısı yayıyor lar 1601030400 İşlemcim oyun içi 65 ila 75 erece ve üstü ekran kartım ise 70 derece oluyor aşırı bir ısı yayıyor lar
  14. M

Bilgisayarım AMD 3600x rx580. B450 f gaming anakart var ve kasam Asus gt501 kule tipi soğutmam olduğu halde PC oyunlarda aşırı ısınıyor arkadaşlar sıcaklığı yan cama inanılmaz vuruyor ve kasanın içi çok büyük olmasına rağmen çok sıcak oluyor her şeyi denedim fakat hep sıcak sizce sorunu nedir...
  15. M

aşırı ısınma sorunu

arkadaşlar asus TUFGT501 kasa kullanıyorum işlemcim amd ryzen 5 3600 x stok fan devasa bir kasa kullanmama rağmen kasanın camına kadar ınanılmaz bir ısı vuruyor genellikle büyük oyunlarda ekran kartım 60 ila 65 derece arasında sıcaklık işlemcim 70 ila 80 arası fakat kasamın içide ınanılmaz sıcak...
Geri