mertkart_19 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Öneri 30-35k laptop önerisi

üniversiteye geçeceğim kriterlerim şunlar: çok ağır olmasın AAA oyunları rahat açsın
  2. M

Öneri 1800tl palm grip mouse onerisi

Valorant oynuyorum. Yakinda e-spor takimina gecegim icin yeni bir mouse arayisi icerisindeyim. Blueooth olmasi cok iyi olur. Palm grip kullaniyorum. Butce: 1800tl(+200tl) koyabilirim. 180fps aliyorum. Monitor 165hz. Islemci: i3 10100f Elim buyuk arkadaslar.
  3. M

Bakımsız, akneli, gözenekli yüze en iyi gelicek hangisi ?

Dermotologa gidin arkadaslar. Ben sahsim adina konusuyorum 4 yil boyunca ugrastim. En son vardigim karar ise herkesin cildi kendine ozel. Deneyerek kendine uygun olani bulursun. Bana uyan ise yuz temizleme jeli disinda hicbir urun kullanmamak idi. Suan da oyle yapiyorum. La roche mavi yuz...
  4. M

S23 kılıf önerisi(spigen nedir?)

Şarj aleti alıcam Trendyolea bu ürün 400 e geliyor. Ne dersiniz alayım mı yoksa farklı bir şey mi önerirsiniz? https://ty.gl/4mbsw1pfhn
  5. M

Benim de kafama yatan o 309tl'ye güzel bi kılıf buldum link: https://ty.gl/63pj9gpozg Ekran koruyucu için ne yaptın reis 1699821881 O zaman normal bir kılıf alıp camı spigen almak daha mantıklı
  6. M

Bugün s23 aldım (plus ya da ultra değil düz s23) Kılıf ve ekran koruyucu almam lazım fakat ben en son 5 sene önce ekran koruyucu ve kılıf almıştım fiyatların bu kadar uçtuğunun farkında değildim. Bu aralar araştırdığımda spigen markalı kılıfları sürekli görüyorum ve önereni de çok. Neden peki...
  7. M

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Fatura gelen ürün iptal olmaz değil mi arkadaşlar
  8. M

Parkta unuttuğum eşyama ne olmuştur?

Arkadaşlar başakşehir belediyesinin fitness salonuna gidiyordum pazartesi ve çarşamba günleri akşam 6.30 da. Çıktıktan sonra spor tesisine bağlı yanda hemen park var dibinde. Arkadaşımla çardağa oturduk ardından saat 8.20 gibi oradan ayrıldık. Fakat ayrılırken yanımda taşıdığım beyaz poşetteki...
Geri