Mertknd isimli üyenin son içerikleri

1. M

25 Bin bandında Lenovo mu ? Asus Tuf mu ?

teşekkür ederim hocam. Son olarak 4050 ekran kartlı laptop mu tercih etmeliyim yoksa 3000 serisinden daha güçlü ekran kartlı mı tercih etmeliyim ?
  2. M

onun da linkini atabilir misiniz hocam ?
  3. M

bilgilendirme için teşekkür ederim. Bu bilgiyi hb gibi sitelerden görebilir miyim ?
  4. M

tamamdır hocam. m2 ssd taktınız mı peki siz ?
  5. M

Tamamdır hocam teşekkür ederim. İnşallah montaj işini yapabilirim. daha sonra m2 ssd takacağım
  6. M

teşekkür ederim hocam bilgilendirme için. nasipse bu akşam alırım inşallah rami takabilirim 1723549446 baktım hocam evet onun için demiştim. 16 değilde 8 alsam olur mu diye. bütçeyi ayarlarsam 16 alırım zaten dediğiniz gibi
  7. M

anladım hocam. Bunun 8 gb olanını taksam ve 2*8 olarak devam etsem performans olarak beni çok geriye atar mı ?
  8. M

Hocam peki birinin 8 birinin 16 olması bir sorun teşkil eder mi ? 1723549083 marka olarak fark eder mi hocam ?
  9. M

hocam peki bu ram i alırken dikkat etmem gerekenne olmalı ;? yani ebat olarak hangisini seçmem lazım ? yada bu ramlar tek ebat mı ? çok bilgim yok sorular biraz saçma gelebilir belki size
  10. M

Teşekkür ederim hocam. Peki buna uygun ram olarak ne alabilirim ? Birde ssd de ekleyebiliyor muyum ?
  11. M

bende dediğiniz gibi biliyorum. Ancak bazı yazılarda asusu tavsiye etmişler sizden tavsiye almak istedim
  12. M

peki asusta da ram ve ssd ekleme yapılabiliyor mu ? bilginiz var mı ?
  13. M

Merhabalar. 25 bin bütçe bandında bir laptop bakıyorum. Genelde iş için ve arada Oyun amaçlı ( valorant, cs , ets, fifa tarzı ) Kullanacağım. Genelde forumda levonanın...
Geri