mertlua isimli üyenin son içerikleri

1. mertlua

20 k ya öneri kasa yardim

bunada bakabilirsin 🙂 https://www.itopya.com/kuark-vane-amd-ryzen-5-5600-gigabyte-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ddr4-500gb-m2-ssd-geforce-_h27639
  2. mertlua

Asker olmak mantıklımı ?

Hiç o toplara girme, memur ol geç. sabah 9 akşam 5 hafta sonları iş yok. Hem kendine, hemde ailene daha fazla zaman ayırırsın. Maaşıda iyi, yerin yurdunda belli. Bankalara git kredin hazır. bayramlarda ikramiyen falanda yatar.
  3. mertlua

Sandık görevliliğinden anlayan varmı

teşekkürler hocam allah razı olsun
  4. mertlua

Sandık görevliliğinden anlayan varmı

annem sandık görevlisi oldu ama asil üye nedir yedek üyemidir ? sandığa gidecek mi ?? ve gidecekse kaçta okulda olmalı
  5. mertlua

Çözüldü✓ Durduk Yere Restart Atan PC

bendede aynı sorun vardı pc'nin heryerine baktım sonra pc'yi değişime gönderdim psu'yu dğeiştirip gönderdiler sorun çözüldü
  6. mertlua

steam hesabına dava açılabilir mi

avukat masrafı olmasaydı bu gibi insanların kökünü kurutmuştum
  7. mertlua

Vodafone Teknik destek internetimi kapattı

vodafone pişmanlık
  8. mertlua

sistemim ne kadar eder

4 ay önce aldım çok kullanmadım zaten, herşeyi tam, 2. el satmaya kalksam ne kadar eder ? LİNK (kasası değişmiş -700 çıkarın fiyattan) sistem biraz indirimde. itopyada bunu toplamaya çalışınca 27k ediyor
  9. mertlua

Laptopa ram ekleyince Mhz değerinin düşmesi

biostan xmp açtınmı
  10. mertlua

google'i böyle yapmak istiyorum

eyw oldu
  11. mertlua

İlk ekran kartınız hangi marka-model❓️

hatırlamıyorum, 10 sene geçmiş :(
  12. mertlua

google'i böyle yapmak istiyorum

bilgisayarı sıfırladım google indirdim ama 1. resim değilde 2. resim gibi olmasını isityorum nasıl yapabilirim (kısayollu olsun istiyorum) (sadece yeni sekme açınca 2. fotoğraftaki gibi oluyor)
  13. mertlua

Pc satıp hisse senedi almak mantıklımı

istatistiklere bakınca düştüğünden fazla yükseldiği gözüküyor
  14. mertlua

yabancı büyük hisseleri almak istiyorum zaten hocam apple ve nvidia gibi vb.
  15. mertlua

3 ay önce bu sistemi bir heves ile oyun oynarım diye aldım ama eski hevesim yokmuş. 15.499 tl'ye almıştım link şimdi fiyatı 23.500tl oldu. ((sisteme 2bin tl zam gelicek birkaç güne) monitörüm asus vg24vq klavyem gampower saber rgb mouse razer cobra şimdi ise satıp hisse senedi alıp paramın...
Geri