Hawk koltuğu 2 yıla yakındır kullanıyorum aldığım gün ki gibi duruyor koltuk ne yıpranma ne yırtılma oldu ben belim ağrıyor diye almıştım çok memnunum. Tek sorunu bel yastığı arkaya kaçıyor onun dışında çok iyi koltuk
bence normal fiyat 16 GB Ekran kartı bu devirde bulmak zor sistemlerde ayrıca ddr4 alırım demiş biri de gelecek için alınıyor ddr4 alırsan ileride sadece ram değil anakart da alman lazım yükseltmek için gereksiz uğraş sistem iyi duruyor Ayrıca 1TB SSD Çok şık durmuş
ben daha dik bayırı 2 kişiyle çıktım 80cc ile çok rahat çıkarsın bununla bu bayır bile sayılmaz tavsiyem 80 cc ye çevirip al daha verimli oluyor çıkışlarda vs.
Ben de kuba spcae 50 pro var öyle honda vs de yok 56 ya aldım 3 ay önce 1000 km oldu sadece bakım için 750 TL verdim onun dışında...
Yazdıklarım Sadece Laptop için geçerlidir : Kullanmadan yorum yapmaya bayılan arkadaşlar yine döktürmüş.
3050ti kullanıyorum üniversite için almıştım. Herhangi bir kullanamadığım program yazılım oyun vs hiçbir şey yok. Video da editledim render attım en ağır oyunları da oynadım...