MertrixB isimli üyenin son içerikleri

1. M

8k'ya S23 fe alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, İnternette araştırdığım kadarıyla birçok kişi S23 FE'den memnun değil fiyatına göre çok da iyi olmadığını belirtiyorlar. Fakat benim sorum şu, Samsung değişim kampanyası ve öğrenci indirimiyle birlikte iPhone X cihazımı verdiğim zaman 8K gibi bir fiyata düşüyor. Sizce iPhone...
  2. M

Yardım Max 1K Webcam Önerisi

youtube videolarına baktığımda çok kararsız kaldım bazı videolarda c310 net gösteriyor bazılarında göstermiyor.
  3. M

Peki iphone x kamerasını bilgisayara bağlamak bunu almaktan daha mantıklı olur mu?
  4. M

Arkadaşlar merhaba, sık sık Google Meet üzerinden toplantılara katılmam gerekiyor ve bu yüzden artık görüntümün net olmasını istiyorum. Max 1K ya kadar olabilecek ve görüntümü karşıya güzel bir şekilde aktarabilecek webcam önerisi verir misiniz? Ek olarak telefonum iPhone X acaba webcam almak...
  5. M

Yardım Samsung a34 vs s20 fe

peki s20 fe nin gorilla glass 3 ile a34 ün 5 ile korunması arasında çok fark var mı? 1691183199 peki s20 fe nin gorilla glass 3 ile a34 ün 5 ile korunması arasında çok fark var mı?
  6. M

Yardım Samsung a34 vs s20 fe

Arkadaşlar yeni telefon alacağım ve aşırı kararsız kaldım şu an. Oyun oynayan birisi değilim instagram whatsapp ve youtube ağırlıklı kullanıyorum telefonu. A34 mü almalıyım yoksa s20 fe mi? s20 fe alırsam yeni güncellemeleri alamayacak olması bir sorun oluşturur mu?
  7. M

Bu dosya virüslü mü?

Merhaba, oyun oynuyordum oyundan çıktım ve masaüstünde "ProcessList" adında bir yapılandırma dosyası gördüm ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Tehlikeli bir şey mi bu?
  8. M

Bu sisteme win 11 kurulur mu?

i5 6400 3.2 ghz alıyorum - 24 gb ram - gtx 1050 ti - ssd'ye kuracağım. Bu sisteme win 10 mu mantıklı win 11 mi? Genelde valorant oynuyorum.
Geri