Mertsy isimli üyenin son içerikleri

1. M

Macları en uygun nasıl izleyebilirim

süper lig, premier ligteki macları nereden en uygun şekilde izleyebilirim
  2. M

SİSTEME GÖRE EKRAN KARTI ÖNERİSİ

amd cok icime sinmiyor ben şuan pcmde cok sorunlar yaşıyorum büyük ihtimalle ikinci el rx6700xt kullandığım için bilmiyorum ama capcutta kasıyor googlda ekran gecikmesi yaşıyorum oyunlarda hiçbir sorunum yok ama genelde pcde sorunlar yaşıyorum amd değil nvdiaya kaymak geliyor içimden bilmiyorum...
  3. M

4070 falan yapsak nasıl olur ya da 5060 ti yapıp 1080pde devam ediyim bilemiyorum
  4. M

psu yu arttıramam hocam malesef
  5. M

monitöre param yetmez büyük ihtimalle 5070 1080p de kullanakoysam ileri zamanda 2k ya her türlü cıkaracağım
  6. M

sistemim r5 7500f asus prime b650mr rx6700xt kullanıyom ikinci el 2x16 ram 6400 mhz psuda 750w gold sertifika monitörüm 1080p 27 inc ekran kartı önerir misiniz? 5060 ti ya da 5070 düşünüyom ama 5070 olunca 2k ya cıkartmamda gerekebilir monitörü tavsiyeleriniz bekliyorum 25 ila 35 bin tl...
  7. M

CAPCUT uygulamasında kasma yaşıyorum

kasmıyordu gayet iyyidi ama kasmaya başladı bilmiyorum ne yapıcam
  8. M

CAPCUT uygulamasında kasma yaşıyorum

merhabalar bilgisayarım ryzen 5 7500f rx6700xt 2x16 6400 mhz ramli bir pcm var capcut uygulamasında basit işler yaparken hiç kasmıyoken kasmaya başladı capcuttun en cok kullandığı bileşen hangisi ne yapsam bu kasmadan kurtulurum
  9. M

1500-2000 TL f/p mouse önerisi

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse ben bu maouseyi kullanıyorum şarjı inanılmaz uzun gidiyor herhangi bir sorunda yaşamadım günlük işlerde ve fps oyunlarında kullanıyorum r1 se+ modelini kullanıyorum tavsiye ederim fiyat performans bir ürün bence
  10. M

5000 ile 10000 TL Arası Tablet önerisi

bişeyler izlemek için ve okey oynamak için kullanılıcak şarjı dayanklı kaliteli erkanı olan tablet önerilerini bekliyorum
  11. M

Render için laptop önerisi

O zaman alsam sorun yaşamam dimi yakarsın falan dedi korkuttu beni
  12. M

Hocam medimarktaki personel render için macbook air yeterli değil pro alman gerekiyor diyor fan olmadığından cihazı yakarsın diyor ne yapmam gerekli
  13. M

ben bir gidip göriyim kararımı veriyim ona göre
  14. M

hepsi 10 cekirdekli zaten ekranı büyük olması bir avantaj değil mi ben bir mağazaya gidip test ediyim en azından öyle karar veriyim
  15. M

15 inc almayı düşünüyordum trendyoldan almayı düşünüyorum orası iyi taksit veriyor hocam ama burda cok uygunmuş ama m3 müş o...
Geri