Telefonda donma kasmaya sebep olabilecek kontrol edilmesi gereken donanım bataryadır. Batarya bitik durumdaysa yada daha önce değiştirildiyse dandik batarya takıldıysa gereksiz yere takılma ve yüksek gereksinimli uygulama açık değilken dahi cihazın ısınmasına sebep olmaktadır.
3 yıllık cihaz...
Formalarda 5 yıldız var, yani orjinal değil. Yıldız sayısını UEFA bile fb'ye düzeltin diyerek uyarıda bulundu. Avrupa maçlarında 5 yıldızı komple kaldırmak zorunda kaldılar. Yani Puma fabrikasından çıkmış olması orjinal yapmıyor.
Alternatif Tavsiye: Muadili olsun 1080p olsun renkler canlı dursun diyen alternatif olarak "HY260 PRO Mini" ymodeline bi baksın derim kullanıyorum uygun fiyatlılar arasında açık ara çok daha kaliteli 3500 civarıydı uyguna bulabilen yapışsın
eğer birden fazla ram varsa söküp tek tek deneyebilirsin benzeri sorun eski msi anakartımda vardı ramlerin yerlerini değiştirince çözülmüştü ama cpu ışığının yanmasını anlayamadım
Başlıkta belirttiğim 2 monitör arasında kaldım ve yaklaşık 2 haftadır hem indirim bekliyorum hem de karar vermeye çalışıyorum.
Genel olarak özellik kıyaslaması bu şekilde;
https://www.epey.com/monitor/karsilastir/873062-926048/philips-evnia-25m2n3200w-00_lenovo-legion-r27fc-30/
Sizce piyasada...
Votka distile alkoldür açıldıktan sonra aylar yıllar geçse de bozulmaz. Sadece alkol oranı azalır o da ne kadar kaldığına bağlıdır asiti kalmayan kola gibi düşünebilirsiniz.