MertYesiloglu isimli üyenin son içerikleri

1. M

Bilgisayar Mühendisliği Sıralamaları Nasıl Değişir ?

O da doğru. Hedef yurt dışı olmalı artık bu sektör Türkiye'de eskisi kadar iyi değil.
  2. M

Doğru haklısınız. Olsun ya alan geniş illa yönelecek bir alan buluruz. 1754597569 Olabilir mantıklı. İnşallah aynı kalır ya da düşer de girebilirim. Cevabınız için teşekkür ederim.
  3. M

Cevabınız için teşekkür ederim. Yazılım ve bilgisayar mühendisliği kontenjanları genel olarak aynı kaldı diye biliyorum. Benim yazdığım yerlerde en azından aynı. Hayırlısı olsun bu arada sizin için. Dediğiniz gibi son sene özellikle beklemediğim şekilde absürt bir düşüş oldu. Bence düşecek yine...
  4. M

10 numara tespit ellerine sağlık. Önüne gelen herkes yazılımcı oldu sırf popüler diye.
  5. M

Öne mi çeker diye düşünüyorsunuz ?
  6. M

Cevabınız için teşekkür ederim. Ben de aynı fikirdeyim ama geçen seneki kadar bir çakılma beklemiyorum daha az olur bence. Sizin fikriniz nedir? 1754585465 Cevabın için teşekkür ederim hocam umarım gelir. Farkındayım evet ama maalesef tutmuyor sıralama ve ilgim, isteğim olan bir bölüm. Artık...
  7. M

Selamlar. Sizce bilgisayar mühendisliği sıralamaları bu sene nasıl değişir ? Ankara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği istiyorum geçen sene 27.5k ile kapatmış ben 27.3k yaptım sizce gelir mi ?
  8. M

Valorant Points Satış

Merhaba arkadaşlar elimde 5550 VP'lik kod var ilgilenen olursa fiyatta anlaşırız.
Geri