Selamlar ekran kartım 4060ti 16gb. İşlemcim r5 3600. Cyberbunk 2077 oyununda ultra ayarlarda ortalama 60-65 fps alıyorum. Youtube videolarında insanlar 85 fps alıyor minimum. Daha önceden işlemcime UV yapmıştım ama çok fazla değildi. Bu kadar performans kaybına sebep olur mu? Ekran kartımda...
r5 3600 ve 4060ti 16 gb için konuşursak eğer öncelikle 2K için yeterli midir? Diğer bir sorum ise 2K monitörde oyunda eğer düşük fps alıyorsam 1080p çektiğimde görüntü çok bozulur mu?
Herkese selamlar. Yaklaşık 2 gün önce bir ssd aldım. SSD'yi aldığımda fark ettim ki yükseltme için gerekli olan m2 yükseltme vidaları şehir dışındaki evde kalmıştı. Ben de yakın zamanda tekrar gitmeyeceğim için SSD'yi vidasız takmaya karar verdim, vida siparişini de verdim (10 gün sonra...
Selamlar herkese. 2-3 gün önce virtuoso aldım. Kargo geldi ve bilgisayara takıp kullanmaya çalıştım ama kullanamadım. Sorun şu ki kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor. Driverlar da güncel gösteriyor. Görseli de aşşağıya ekliyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba? Şimdiden çok teşekkürler.
https://www.itopya.com/thermaltake-litepower-750w-120mm-fanli-psu/ Bu psunun bir sıkıntısı var mıdır? Bilen birileri yardımcı olursa çok memnun olurum.