masaüstü bilgisayara kablolu internet bağlıyorum ama bağlanmıyor. Önce "DHCP sunucusu bulunamadı. Ağ bağlantısı kalitesi düşük olabilir" hatasını verdi sonra "ethernet kablosu bağlı değil" hatası verdi şimdi de "DHCP sunucusu bulunamadı" hatasını veriyor. Forumlardan yola çıkarak bir şeyler...
bir filmden veya diziden kesit almak istiyorum ama alamıyorum. bu kesitleri hazır bulabileceğim bir site/program ya da alabilme yöntemi var mı? bazı dijital platformlara üyeliğim var oralardan izlediğim içeriklerden almak istiyorum ama alamıyorum doğal olarak veya alabilsemde kalite bozuk oluyor...
Arkadaşlar pcye Ark Survival Evolved oyununu indirdim. Oynanış videolarında mekanik dinolar falan vardı. Onun için mod veya DLC yüklemek gerekiyor mu yoksa düz halinde var mı?
Yeni pc alacağım eski bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Bilgisayarın özellikleri şöyle:
Nvidia GT 220
İ3 2100
6gb ram
256gb SSD
500gb HDD
Kasa Pro2000
Buna ek olarak kare şeklinde aidata marka monitör 13" olması lazım.
Bu bilgisayar ve monitör ne kadar eder, pazarlıkta en az kaça inmeliyim?
Vatan bilgisayarda 23" ve 200hz Casper Excalibur monitör 4.499tl, başka bir sitede ise 27" 200hz Casper Excalibur monitör 4.499tl. ikincisini almayı planlıyorum ama Casper için kalitesiz diye yazı okudum birkaç yerde. Casper Excalibur monitör alınır mı?
Hazır sistem PC almayı planlıyorum ve uzun uzun araştırma yaptım. F/p olarak 7600xt alınabilir duruyor ama çevremdeki çoğu insan RX ekran kartlarından uzak dur nvdia al kafan rahat olsun diyor. 7600xt 16gb kötü bir ekran kartı mi?
Kulaklık telefona bağlıyken video izliyorum veya oyun oynuyorum bluetooth kendi kendine kapanıp açılıyor. Nasıl çözebilirim?
Telefon modeli: Xiaomi Redmi Note 12
Kulaklık modeli: JBL T510BT
Arkadaşlar iphone 7 plus telefona jbl t510bt kulaklık bağlıyorum ama sol taraftan ses gelmiyor. Eskiden böyle bir durum yoktu ama son zamanlarda yapmaya başladı.
Daha çok Ark:Survival Evolved oynamak için pc toplamak istiyorum. Araştırdığım kadarıyla RT yerine VRAM odaklı ekran kartı lazım. Bütçem maksimum 15k. Ne yapmalıyım? Nelere dikkat etmeliyim?