arkadaşlar vallaha baktım en sonunda format atıp diski sıfırlayacağım ıyıce krıze gırıcem yoksa bu saçma sapan hatayı almak asırı canımı sıkıyor
dısk tarayıcı uygulaması bılen var mı
Ubisoft connetc ten oyun sildim fakat hala yer kaplamaya devam ediyor ne yaptıysam düzeltemedim niye böyle oluyor sürekli bu durumu yaşıyorum sonra pc sıfırlıyorum ıyıce illallah geldi programları da denedim fakat olmuyor. yardımcı olur musunuz windowsappse de baktım orada da yok ama neden böyle...
https://www.gaming.gen.tr/urun/330225/elite-6700xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Arkadaşlar bu sistemi aldım sistem ddr5 bir sistem aşırı hoşuma gitti bunu aldım sizler bu sistem hakkında ne yorum yaparsınız bu sistemi bana...
Bu akşam gelecek olan Abdullah abinin story attığı PC hangi site anlaşmasıyla gelir paylaştı mı ya da hiç ipucu verdi mi o siteyi açayım sırf sistem için zar zor izin aldım bugün evdeyim. Bugün o gün alacağım sistemi Allah'ın izniyle :)
Kıvanç abi iş yerim çok sapa bir noktada bazen geceye gidiyorum bazen gündüz yetişemiyorum beklemeyi istiyorum Şubat'ta yine para biriktirdim bir anda bir kaza bela oldu gitti sonrasında yine biriktir yine yetişememe keşke elimden bir şey gelse bugün ki sisteme yetişmeyi çok isterdim çok üzgünüm...
Bütçem 14000 17000 arası iş saatlerim yüzünden bugün ki sistem de dahil önceki sistemlerden de yetişemedim lütfen bana yardımcı olur musunuz günden güne alabileceğim sistemin özellikleri düşüyor maalesef hayat şartlar. Çok teşekkür ederim şimdiden.