Kesinlikle öyle. ortalama bir araba olmuş 2 milyon TL
1705835774
İndirimli olarak bile 300-500'e bir şey kalmadı ki. Kapıyı açan 800'den açıyor
1705835852
Rapor ortopedik rapor mu? Eğer ortopedikse şu araçları düşünebilirsin.
Kaç senedir engellilere ve ailelerine tanınan limit araç fiyatlarının çok yükselmesinden dolayı alamıyorduk. Allahtan bu sene biraz yükseldi ama bu seferde bayiler yok demeye başladı. Anlamış değilim.
Ötv indirimiyle alınan aracı diğer mirasçılarından reddi miras yapılabilir. Tabi bunun hukuka uygunluğu gibi konularda avukata sormak gerekir.
1705834249
Alınca 5 sene satamıyorum, onun için kullanıcı deneyimi ve önerisi önemli. Yukarıda eklediğim youtube videolarında alınabilecek arabalar...
@SadeceBirisi. biraz önce ki soruna buradan yanıt vereyim. Konu kilitlenmiş.
Babaanneniz aracın 5 yıllık satamama süresi dolmadan vefat ederse, arabaya mirasçıları hak sahibi olur. Bu konuda uzman bir avukatla görüşerek durum çözülebilir diye düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar engelli vatandaşlara yardımcı olmak adına konuyu açtım. 2024 yılında engelli indirimi ötv muafiyeti ile araç alma limiti 1.591.200TL'ye yükseldi. Bu kapsamda engelli vatandaşlar ve aileleri uzun bir sürenin ardından ötv muafiyet sınırının yükselmesiyle ihtiyaçlarına cevap...
Bu konuda net cevap verebilmek için engelli kişinin raporunu görmek gerekir. Ehliyeti olması gerekmiyor. Rapor oranı %90 ve üzerinde ise ailesinden olan ve 3. dereceye kadar belirlenen yakın akrabaları aracı kullanabilir. Bunun kararını engelli kişi veriyor. Engelli kişi kimin aracı...
Merhaba öncelikle babanız için Allah şifa versin. Babanız adına alınan aracın tek sahibi babanızdır ve ruhsatta ismi yazan yakınıdır. Amcanızın araç benim olacak demesi hukuk nezdinde onu hak sahibi yapmaz. 2024 yılında engelli limiti ötv muafiyeti 1.591.200 TL'ye yükseldi. Eğer araç almadıysan...
Aynen aga. Kendimde engelli yakını olduğum için biliyorum. 3 yıl öncesinde engelli ötv muafiyet limiti ile bagajı geniş ihtiyaca cevap verecek araç alamıyordu engelli vatandaşlar ve aileleri. Onun için belki almamıştır 2024 yılına ki limit 1.591.200 TL'ye yükseldiği için değerlendirebilir...
Merhaba kardeşim engelli indirimi ötv muafiyeti 2024 yılı için 1.591.200 TL'ye yükseldi. Bu hakkınız kapsamında aşağıdaki araçları değerlendirmeye alabilirsin.