Mesafeli casus isimli üyenin son içerikleri

1. M

Teblion'dan Aldığım Ürünün Kargo Sorunu

Bilinmeyen bir yer değil fakat adamların işleyişi aşırı vasat ve bilgisizler 1787390005 İptal etmicem zaten bi sağlam gelsin sorun yok kullanırım
  2. M

Siparişi iptal edemiyorum işte burdan olmadı hafta içi sonuç alamazsam iptal edicem
  3. M

Selamlar dostlar 16 Ağustos akşamı Teblion sisteminden bi sistem satın aldım aynı hafta içerinden yani dün kargoya verildi maili aldım ve zaten kargoya verildi diye çok umursamadım fakat bi kaç saat sonra kargo takibi yapmak istediğimde kargo hiçbir şekilde transfer sürecine girmediğini fark...
  4. M

Tebliondan Sistem Satın Aldım

Tebliondan sistem satın aldım ortalama kaç günde kargolanır
  5. M

Teblion Güvenilir mi?

Teşekkürler 1786566994 Hocam sistem oem bi sistem normalde 55k fiyatı var ben ana kartı ve sdd yüklettim kasayıda değiştirdim artı hava soğutucuyuda değiştirdim bu yüzden biraz yükseldi 1786567017 Teşekkürler
  6. M

Teblion Güvenilir mi?

Selamlar tebliondan bu sistemi satın alıcam siteden daha önce ürün alan oldu mu güvenilir mi
  7. M

75.990 TL'lik Bilgisayar Sistemi Değerlendirmesi

Herkes pahalı diyor fakat dikkat edersen hepsini marka topladım o yüzden fiyat arttı
  8. M

Sistemim bu teblion güvenilir mi sence
  9. M

Selamlar bu ay içinde bi sistem alıcam sistemi ince hesaptan topladım kısaca sistem özelikleri Msı B840 wifi 6e anakart Rayzen 5 7500f işlemci Asus dual 9060xt 16gb ekran kartı Lexar 1tb 7000/6000 m2 sdd Lexar 1 x16gb 6000hz cl36 ram Msı mag 120mm hava soğutucusu Lian li vr 100 kasa 750+80...
Geri