Bu arada ürün 15 metre uzaktaki seside net bir şekilde alıyor yani az gidiyor ses doğal olarak ama mikrofon bunu net bir şekilde aldığı için ne söylendiği anlaşılıyor.
İyi forumlar yakın zamanda Fifine AM8 dinamik mikrofonu satın aldım ancak şu anda dinamik mikrofon özelliğini yapıyor mu yapmıyor mu karar veremiyorum bilgimde olmadığı için buradaki bilgili kişilere sormak istedim.
Öncelikle görsellerde ilk konuşma dalgalarının mikrofonun önüne doğru...
Beymenden AM8 aldım hocam ben başka bir ürün bulunmuyort gibi zaten fp olarak https://www.beymen.com/tr/p_fifine-am8-usbxlr-dinamik-rgb-beyaz-studyo-mikrofonu_1474972
hocam çok profesyonel işi aramıyorum ses kartı gerektiricek kadar shune MV6 gibi ürünlerede baktım ancak hala karar veremedim tam olarak videolardada çok anlaşılmıyor naısl bir performans vericeği ben direkt kendi duyduğum sesimi aynı şekilde duymak istiyorum bunun için çok profesyonel...
hocam ürün öneriniz için teşekkürler ama aktif kullandığım kulaklık havit ve yüksek bir mebla ödemiş(hyperx cloud 2 wireless fiyatı) olsam bile ürünün firmware'i bile bulunmuyor ve kulaklığın mikrofonuda 5-6 ay içinde durduk yere bozuldu bir daha havit kullanmamaya yemin ettim o zamandan beri...
Direkt konuya gireceğim beyaz bir masaüstü mikrofonu bana uzun süre dayanabilecek, oyunlarda Discord'da falan kullanacağım bir mikrofon bir de uzun bir kolu olursa çok iyi olur. Ben Fifine TAM8 düşünüyordum ama buralara da bir sorayım dedim. Fiyatları da bilmiyorum ama ciddi bir F/P ürün...
İstediğim şeyler hemen bozulup kırılıp dökülmesin güçlü 25-40 km\h olabilir (sınır olarak) fark etmez süspansiyonu olsa kaldırımdan falan indirirken sorun çıkartıcak bir ağırlığı olmasa ve katlanabilse güzel olur
1755541053
Batarya olarakta tek açılışda full hızında 8saat dayansa güzel olur
İyi günler yakın zamanda Wave adlı roblox exploitini indirdim ancak virustotal sonuçlarına kurduktan sonra baktım fotoğraftaki gibi trojan malware falan tespit etti ancak 3.yazılım parti bir uygulama olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum siilmeli miyim ? ya da silmeyip kullanıp daha sonra...
Merhabalar yakına 16 olucam A1 ehliyet alıp elektirikli motor almayı düşünüyorum(benzin pahalı diye az benzin içen bir motor varsa onuda önerebilirsiniz) benim istediğim motor tarzı şık görünsün bide125cc ve ya 11kwlık bir elektirikli motor istiorum çok bilgim yok bu konularda o yüzden buraya...