Intel driver & support uygulamasında güncelleme varmı diye bakıyordum. Intel® Connectivity Performance Suite for Intel® Wireless Products için indirme varmış ama bu şekilde hata alıyorum yüklerken. bu konuda bilgisi olan var mı? yardımcı olabilirse sevinirim.
Arkadaşlar MSI 26.5” MPG 271QRX QD-OLED 2560x1440 monitörüm var. Display port ve HDMI arasında kaldım. Kutu içinden iki kabloda çıktı. HDMI kablo poşetinin üstünde yüksek hızda olduğu yazıyor. Firmware güncellemesi için DP kablosu zorunluymuş bu yüzden az önce onu kullandım. Görüntü netliği...
Arkadaşlar daha 2 gün önce yeni bir sistem aldım. Gerekli uygulamaları, driverları yüklerken 2 kere mavi ekran hatası aldım.
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Memory_management
Ardından çözerim birazdan derken steamden oyun indirmek istedim cs 2 ve bozuk güncelleme dosyaları hatası aldım. Ardından...
İADE/DEĞİŞİM BİLGİLENDİRME FORMU
14 gün cayma hakkınız içerisinde tekli ürün değişim/iade talepleriniz ile ilgili firmamıza incelenmek üzere gönderim yapacağınız ürünü orijinal paketi ile beraber paketin içerisine faturanızın bir nüshası, faturanız mail adresinize henüz iletilmediyse...
Bir İtopya müşteri temsilcisi net bir dille iade olmayacağını ve servise göndermem gerektiğini söyledi. Bu konuda kanun varken nasıl bu kadar net olabiliyorlar. Bunu yaşayıp olumlu sonuç alan biri yok mu acaba?
Dediğin hak olmasına rağmen iade etmeyeceklerini söylediler. Kendi tarafımda yapabileceğim diğer işlemleri yapmam gerekiyor.
1721635189
Az önce şikayet vara başvuruyu yaptım. iade etmek niye bu kadar zor geldi ki anlamadım yani. Müşteriye sorunlu bir mal satılmış ve servise göndermek onu daha...
İtopyadan kendim sistem topladım ve montajını onların yapmasını istedim. 20.07.2024te teslim aldım cumartesi günü ve dün pazar günü kurulumu yaptım ve denedim. HDMI ile monitörüme bağladım, ekran kartında bulunan hdmi girişinden. No Signal ekranı geldi. Sonrasında belki monitörde sıkıntı vardır...
İtopyadan hazır bir sistem aldım. Ekran kartını takıyorum monitörde no signal oluyor. Ekran kartını çıkarıp kasayı çalıştırıyorum ve monitöre görüntü geliyor bios ekranına geçebiliyorum. Bu durum neden kaynaklanır var mı bilgisi olan. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Evet bende gördüm. Şuan kafam allak bullak oldu. İlk defa masaüstü sistem satın alıyorum. Ve kargo gelmeden karar vermem gerekiyor. AMD Ryzen 7 7800X3d işlemcili bir sistem mi intel i9 14900KS işlemcili bir sistem mi deli gibi bakınıyorum her yere.
Bu arada itopya müşteri hizmetlerine intel durumunu sordum ve bana bu şekilde şikayet almadıklarını söylediler. Yani bu durum gerçek mi yalan mı çok arada kaldım.
İntel ile ilgili söylenen sorunlardan sonra sistemi iade edip bu şekilde ryzen işlemcili sistemi almak istiyorum. Sizce her şey uyumlu mu ve önerebileceğiniz bir şey var mı?
Anakart: ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO 6400MHz DDR5 Soket AM5 M.2 PCIe 5.0 HDMI DP ATX
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz...