Ethernet bağlıysa gerekmez.
Bana hem masaüstünu kontrol edebileceğim hem de oyunlar oynayabileceğim program lazım. Steam link ile sadece oyun oynanıyor diye biliyorum.
2 katlı evin üst katındaki masaüstü bilgisayara alt kattan bağlanıp gerektiğinde oyun oynayabilmem gerekiyor. Birçok program görüntüyü internet üzerinden aktardığı için ve internetim de 4mbps upload olduğu için çok yavaş ve gecikmeli oluyor. Bana görüntüyü yerel olarak aktarabilecek ve aynı ağa...
Aşağıdaki linkini attığım sitede GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ekran kartını 33.299,00Tl'ye buldum ve almayı düşünüyorum. Sizce fiyatı buna değer mi? yoksa bu fiyata başka ekran kartlarına mı yönelmeliyim...
https://www.hepsiburada.com/msi-thin-a15-b7uc-077xtr-amd-ryzen-5-7535hs-16gb-512gb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV0000676DT1?magaza=Teknorya&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.74.1
Bu laptopu almayı...
Merhaba, internette oto amfisi için kablo baktığımda RCA kablolarına fahiş fiyatlar veriyorlar. Bu kabloyu ben 0.75 bakır kablo ile ucuna RCA jakı lehimleyip yapsam seste bir değişiklik olur mu?
Dostlar sizden bu sistem için yapabileceğim overclook ayarların detayları hakkında bilgi istiyorum. Daha önce yapmadığım bir işlem ve bana biostan hangi ayarlarla oynamam gerektiğini söylerseniz çok yardımınız dokunur. Yapabileceğim en optimize ayarlar nedir?
Anakart: Gigabyte B450M S2H...
Açıkçası Asus RTX 3060Ti 8GB Ekran kartıma Ryzen 5 1600af kullanıyorum ve performansından memnun değilim. Şu anda bu anakarta Ryzen 9 5900x almayı düşünüyorum ancak anakartım bu işlemciyi kısar mı yoksa daha düşük bir işlemci mi almalıyım? Aslında bakarsanız anakartın verebildiği bütün herşeyi...