mesmekar isimli üyenin son içerikleri

1. M

Delta Force Ateş Edememe Sorunu

BlackHawk Down mod'u geldi yeni update ile eğer onu indirdiysen o yüzden oluyor bir sonraki update'yi bekliceksin yada oyunu sil yükle ama blackHawk Down modu'nu yükleme
  2. M

Yardım Ekran kartı güce binince ekranda oluşan çizgiler

Ekran kartı masa üstündeyken problem yaratmıyor ama bir oyuna girdiğimde ekran'da çizgiler oluşuyor acaba ekran kartında mı problem var alalı 3 gün oldu. rtx 4060 asus oc
  3. M

10.000TL'ye ekran kartı önerisi

agalar ekran kartı ddr6 diyor benim alacağım kart ana kartıma uyacak mı ddr5 diyor benim anakart
  4. M

https://www.hepsiburada.com/gainward-rtx-4060ti-ghost-oc-8gb-gddr6-128-bit-nvidia-ekran-karti-p-HBCV00005B5AR2?magaza=Hepsiburada sanırım bu ekran kartını alacağım
  5. M

tamam peki psu güncellesem, 600w geçebilirim ? 1705318317 ayrıca elimde 1050ti lp var, 2. el 3000 bandında satılıyor, ben 2500'e satsam olur farketmez işlemcimi'de satsam 2500 civarı ediyor extra elimde 5000 tl gibi bir mebla daha oluyor. yani toplam 15.000 tl gibi. param olmuş oluyor sizce en...
  6. M

arkadaşlar monitörüm 1080p ve monitörü ayrıca işlemciyi değiştirecek bütçem yok !
  7. M

Sitem özelliklerim: Anakart: ASUS Prime B450M-KII İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: 16 GB Vengeance LPX 2400MHz Ekran kartı: GeForce 1050 Ti LP PSU: Cooler Master 500W PSU Ekran kartımı güncellemek istiyorum 2. el veya 0 ekran kartı önerilerinizi bekliyorum, ayrıca RTX ekran kartı ile RX ekran...
  8. M

Arabayla köpeğe çarptım

bu günde prmini kastın çok şükür
  9. M

H110M - D ve i7 6700k upgrade

tamam öyle ypaıcam ama bana bir arkadaş stok amd soğutucu vericek, stok soğutucu iş yaparmı çünkü soğutucu almaya bile param kalmıyor
  10. M

bukadar zormu ya.
  11. M

Peki ne kadar satarım varmı aklında bir fiyat şu fiyata gider dediğin ? şimdi satayım satmasına ama, 1050ti pişman etmez değilmi bu işlemciye ? Ayrıca anakart örneği neler ? 0 almama gerek yok 2. el bile olur 2000tl'ye en karlı upgrade nasılsa onu yapmak istiyorum
  12. M

elektrikten anlayan arkadaşlar bakabilir mi?

Aslında çok basit, sadece dikkat etmen gerek kasaya vs. değmesin, internetten T Ek nasıl yapılır, Ek nasıl yapılır gibi araştırabilirsin
  13. M

elektrikten anlayan arkadaşlar bakabilir mi?

Olur, Denendi, onaylandı, ama güvenli değil, yani şöyle ekini vs. çok iyi yapman lazım T Ek yapabilirsin çok damarlı olan kablon varsa çift sarmal sağ sol yapabilirsin, eğer varsa lehim tabancan lehim çek üstüne daha kaliteli olur Ayrıca eşit şekilde aynı yerden ek yapma birini yukardan birini...
Geri